Opinie

95,1 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Super! Uwielbiam tańczyć, więc pojechałam na obóz taneczny. Specjalnie przyjechali z USA i była jedna Japonka (żeby nas uczyć), to ona najlepiej tańczyła. Moim marzeniem było to, że kiedyś pojadę do Japonii. Kilka stron gdzie można się uczyć były do bani, nawet w translatorze Google źle wymawiają i źle tłumaczą. Ta strona jest super!

Oliwia, lat 11

Jelenia Góra, oliwkalej...@gmail.com

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-01-10
Host/IP:
*.ssp.dialog.net.pl
Dla mnie super, wyraźna-wolna wymowa, całkiem nieźle mi idzie-polecam. Spradzałam wiele kursów-ten( przynajmniej dla mnie )jest najlepszy,

katarzyna, lat 40

legnica, agencjaka...@poczta.fm

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-27
Host/IP:
*.xdsl.centertel.pl
Tutaj robiłam pierwsze kroki 3 lata temu (na lekcjach próbnych!) Przepiękna wyraźna wymowa i możliwość powtarzania do skutku.Chodzę na lekcje angielskiego a lektorka nie może się nadziwić, że ja, mimo wieku (jestem najstarsza w grupie gdzie są młodsze osoby nawet o połowę) mam najlepszy akcent i wymowę. Nigdy wcześniej nie uczyłam się angielskiego. Polecam wszystkim, którzy zaczynają naukę.
Serdecznie pozdrawiam

Ewa, lat 65

Wrocław, eva1...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-27
Host/IP:
*.static.tvk.wroc.pl
jestem zadowolona z nauki jezyka na szostke pozdrawiam wiesia

wieslawa, lat 46

kobylnica, w.pokornows...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-21
Host/IP:
*.solarme.pl
Jestem zachwycona ,że trafilam na te stronę . Prawdę mówiąc nie przypuszczalam że tak się stanie. Będąc na spacerze zauwarzylam reklamę kursu j. hiszpańskiego ,niestety sporo kosztował:( Postanowiłam więc poszukac czegoś w necie :D znalazłam ta stronę i tak mnie pochłonęła, że aż ciężko mi sie od niej oderwać :) Te lekcje są tak prowadzone że nawet dziecko w wieku 3 lat mogłoby się sporo nauczyć :) pozdrawiam

Dominika, lat 22

plock, domib...@onet.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-20
Host/IP:
*.c154.petrotel.pl
Niedawno zaczęłam oglądać anime i zakochałam się w japońskim języku oraz japoni. Chciałam się uczyć tego języka jednakże moja mama stwierdziła, że to głupie i za trudne dla mnie. Próbowałam uczyć się z internetu,jednak nie znajdowałam dobrych stron. Aż trafiłama na tą. Jest skromnie ujmując rewelacyjna! Wszystko sensownie uporządkowane i krótko ale w kilku najważniejszych zdaniach.tekst zrozumiały ,nauka wymowy poprzez nagranie. Bardzo pomocna i ucząca

ola, lat 16

kraków, kitek...@interia.pl

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-14
Host/IP:
*.acn.waw.pl
Salut !

Od 7 miesięcy mieszkam we Francji i uczę się tego pięknego języka. Polecam gorąco kurs francuskiego, ponieważ jest naprawdę dobry. Jedyny mankament, który dotychczas zauważyłam, to przy przeprowadzaniu treningu słówek z jednego zestawu lekcyjnego wpisuję poprawnie pisownię polską na co system wskazuje, że odpowiedz jest zła i nie mogę przez to dokończyć treningu. Poza tym bardzo solidny kurs godny polecenia :) Bonne chance ! :)

Patrycja, lat 27

pati.p...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-11
Host/IP:
*.w80-11.abo.wanadoo.fr
Szukałem w miare taniego i dobre kursu nauki Hiszpańskiego i znalazłem!!!!
Polecam wszystkim którzy chcą rozpocząć przygodę z tym językiem!!!!! WARTO

Maciej, lat 22

warszawa, pindormaci...@gmail.com

Kurs:
Hiszpański na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-10
Host/IP:
*.dynamic.gprs.plus.pl
Witam.
Kurs języka japońskiego zakupiłam około trzech miesięcy temu. Traktuję go jako pewnego rodzaju uzupełnienie do kursów książkowych. Podoba mi się sposób nauczania Pani Marysi ale wydaje mi się, że wartałoby nieco poprawić lekcje z nauką hiragany i katakany. Kolejność pisania kresek w znakach jest bardzo ważna, a tego tam nie ma. Dlatego proszę o dodanie kolejności pisania kresek, bardzo ułatwiłoby by to nam, uczącym się życie. :)

Muszę dodać, że m.in.dzięki temu kursowi udało mi się poznać pewną Japonkę, która uczy mnie japońskiego! Dzięki kilku słowom w tym języku poznałam wspaniałą przyjaciółkę. :)

Pozdrawiam

Zuzanna, lat 13

Gdynia, zuzannapolachows...@wp.pl

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-10
Host/IP:
*.gdynia.mm.pl
mam 56 lat ,ucze sie francuskiego,i wiem ze wiek nie jest przeszkoda aby sie uczyc,najgorszy jest poczatek,teraz idzie mi coraz lepiej,zycze wszystkim tym mlodym i tym starszym ,zeby sie nie poddawali damy rade,byle isc dalej.Powodzenia
Ewa

Ewa, lat 56

Lopikerkapel, eva.pietruszk...@gmail.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-09
Host/IP:
*.ip.telfort.nl
Świetna strona, bardzo dobrze wytłumaczone. Nie mogłam tego za nic w świecie zrozumieć a tu jak na tacy. Thx

Maja, lat 24

Kraków, maja.kl...@interia.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-09
Host/IP:
*.6-2.cable.virginmedia.com
Bardzo fajnie przygotowany kurs, naprawdę polecam.

Dawid, lat 24

Poznań, szukala.daw...@gmail.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-20
Host/IP:
*.centertel.pl
Swietna forma nauki języka obcego, ale dla systematycznych. Jestem samoukiem, i dzięki temu programowi poszłam na kurs "Directes Deutsch" i przyznam się , że dawałam radę. Miałam problem z budową zdań (na początku kursu), żałuję ,że nie wzięłam 1 cz. waszego kursu, być może nie miałabym tych problemów. Wracam często do przerobionych lekcji, Polecam tę formę nauki.Krysia

Krystyna, lat 69

Toruń, kawyla...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-19
Host/IP:
*.adsl.inetia.pl
Świetny kurs bardzo pomocny w nauce języka odrzuca wykute regułki gramatyczne a uczy i pomaga w porozumiewaniu się polecam :)

Ada, lat 18

Żaru, biaebi...@o2.pl

Kurs:
Hiszpański na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-18
Host/IP:
*.adsl.inetia.pl
Świetny kurs. Jasny, przejrzysty, doskonale skonstruowany pod względem metodycznym. Korzystając do tej pory z różnych samouczków nabrałem przekonania, że niemiecki po prostu mi nie leży, że nie dam rady się tego języka nauczyć. Teraz zmieniłem zdanie. Brawa dla Pani Kasi!

Paweł, lat 42

matt4...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-14
Host/IP:
*.plastcom.pl
Kurs naprawdę pomocny .Polecam!!! ;)

Zygmunt, lat 49

Warszawa, zyga1...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-14
Host/IP:
*.sm-gorczewska.com.pl
Super, łatwo przyswajalne lekcje. Dziękuję

Andrzej, lat 40

Cracovie :-), dom5...@op.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-10
Host/IP:
*.play-internet.pl
BARDZO MI SIĘ TA STRONKA PODOBA JEST SUPER PRZEROBIŁAM SPORO LEKCJI I JESTEM POD WRAŻENIEM JAK PANI KATARZYNA UCZY JĘZYKA NIEMIECKIEGO! POLECAM DLA SZCZEGÓLNIE DZIECI W 4 KLASIE I POWYŻEJ.

MILENA, lat 20

KOŁOBRZEG, wieslaw.g...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-07
Host/IP:
*.play-internet.pl
Cudowna strona ! Nauka języka jest o wiele łatwiejsza i zrozumiała.
Gratulację dla autorki!

Magda, lat 18

Iława, magdaa1...@onet.eu

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-10-18
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Moja kuzynka na studiach uczy sie francuskiego , od razu jak zobaczyłam ten język w jej zeszycie się w nim zakochałam , więc postanowiłam się uczyc i już po mojej pierwszej lekcji wiem więcej niż ona po swojej pierwszej lekcji :)

kala, lat 12

Zawiercie, www.klaudiakoch.spoko....@spoko.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-10-15
Host/IP:
*.112.72.6