Opinie

95,1 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Ciekawie, przystępnie, aż chcę się uczyć, nawet w moim wieku.

Anna, lat 69

Pionki, awlodar...@o2.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2018-10-26
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Na żadnym kursie nie nauczyłam się tak dużo jak teraz. Kończę drugą część, umiem sporo, dużo rozumiem, mam wreszcie odwagę odezwać się kiedy jestem za granicą. Bardzo odpowiada mi forma kursu, mogę uczyć się gdzie chcę i kiedy chcę. Jestem bardzo zdeterminowana i mam dużo satysfakcji. Dziękuję całej redakcji.

Joanna, lat 48

Radom , asia.choluj...@gmail.com

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2018-01-22
Host/IP:
*.146.42.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
Jestem bardzo zadowolona z takiej metody nauki, spokojnie siedząc w fotelu można sobie rozwiązywać zadania, słówka wchodzą bardzo szybko do głowy. Dużo mi się przypomniało ale też wiem że duzo zapmniałam ucząc się jeszcze w liceum. Polecam napewno zakupie jeszcze parę lekcji. Powodzenia wszystkim

Agnieszka, lat 38

żory, agnyszka...@interia.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2017-10-12
Host/IP:
*.syrion.pl
Ja jestem na poziomie sredniej zaawansowanym, powiem ze podoba mi sie ten kurs, jest dobrze przygotowany, mieszkam w Angli i ciagle sie jeszcze ucze, choc mam 45 lat, dziekuje i polecam innym, przyjemnej nauki

katarzyna buniek, lat 46

gdansk, katexx...@gmail.com

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-21
Host/IP:
*.bb.sky.com
W szkole nie miałam angielskiego, jestem samoukiem i wiele razy zaczynałam kurs j.angielskiego. Dopiero ten kurs "6ka" zmobilizował mnie do systematycznej nauki. Doszłam juz do 3-go stopnia i chociaz jest trudniejszy to myślę , że podołam.

Anna, lat 61

Brzeg, anna-s-...@o2.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-12
Host/IP:
*.play-internet.pl
Polecam słownictwo rozszerzone do każdej częsci.Jest dużo nowych słówek,są powtórki,nauka pisania i wymowy :)

JOANNA, lat 46

WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-10-05
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl
Dużo słówek,czasy bardzo dobrze wytłumaczone.Polecam słownictwo rozszerzone ,w którym powtarzamy słówka ucząc sie pisać itd. :)

JOANNA, lat 46

WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-07-25
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl
Nigdy wcześniej nie uczyłam się języka angielskiego. Próbowałam trochę samodzielnej nauki, korzystając z różnych płyt, rozmówek, ale nic nie wchodziło do mojej odzwyczajonej od uczenia się głowy. Z kursem 6tka.pl idzie mi dużo lepiej, szczególnie przyswajanie zasad konstruowania zdań, bo Pani Patrycja wszystko jasno i przejrzyście tłumaczy. Uczę się na razie podstaw i słownictwa. Podoba mi się system powtórek.
Niestety, już teraz zauważyłam błąd w odpowiedziach - zamiast "zaspa" jest "wyspa"; dobrze, że sprawdziłam znaczenie słowa "snowdrift" w słowniku. Mam nadzieję, że wszystko poza tym jest ok.

Grażyna, lat 46

Tomaszów Lubelski, nowosadgrazy...@op.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-04-21
Host/IP:
*.7.187.182
Uczyłam się angielskiego przez wiele lat, ale miałam problem z wymową angielską. Rozmowa z obcokrajowcami przychodziła mi z wielkim trudem... a potem trafiłam na tę stronę i chyba tak szybko się nie pożegnamy :)

Monika, lat 23

Kraków, mmonisi...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-07-27
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Generalnie jestem na tak. W zasadzie znam już dość dobrze język angielski i kurs traktuję jako powtórkę i doszlifowanie umiejętności. Zauważylem kilka drobnych błędów i niedociągnięć (nic poważnego). Uważam, że kurs jest ciekawszy, niż ślęczenie nad książkami

Paweł, lat 28

New Ross, pawlakpak...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-07-20
Host/IP:
*.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net
Jestem na tak w 100% - to genialny portal. Dzięki temu, że mogę ćwiczyć i przerabiać poszczególne lekcje wiem że mój poziom z dnia na dzień będzie coraz lepszy. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się zakupić pozostałe kursy by przerobić całość. Polecam wszystkim naprawdę, bo warto, a cena jest niewielka w porównaniu z innymi kurami.

Joanna, lat 26

Słupsk, czelitkaa19...@onet.eu

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-21
Host/IP:
*.tvkslupsk.pl
Lekcje tlumaczone sa dosc przejrzyscie.Troche cw.i powtorki na poczatku nastepnej lekcji tez sa ok.Utrwalamy sobie a czasem widac ,ze cos umknelo naszej uwadze.Oby tak dalej.
ps.nie mam polskich znakow w laptopie za co przepraszam,ale licze ze moja pisanina jest czytelna.Pozdrawiam -kursantka poczatkowa(na probie)Jesli mi sie spodoba to kupie nastepna czesc.

Barbara, lat 57

Toronto, ziolb...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-15
Host/IP:
*.cable.teksavvy.com
Nigdy wczesniej nie uczylam sie j. angielskiego. Korzystam takze z innych kursow online i musze stwierdzic, ze ten jest prowadzony w bardzo jasny jak dla mnie sposob, jestem z tego kursu zadowolona.

Halina, lat 63

halinkaopa...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-11
Host/IP:
*.range86-178.btcentralplus.com
Nic lepszego dla mnie dotychczas nie poszukałem.OK!

Wiesław, lat 61

Wągrowiec, wieslaw10...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-03-22
Host/IP:
*.164.rako-lan.pl
Świetny kurs:) Bardzo bardzo polecam:)

Marta, lat 33

Olsztyn, august...@o2.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-03-12
Host/IP:
*.olsztyn.vectranet.pl
Tutaj robiłam pierwsze kroki 3 lata temu (na lekcjach próbnych!) Przepiękna wyraźna wymowa i możliwość powtarzania do skutku.Chodzę na lekcje angielskiego a lektorka nie może się nadziwić, że ja, mimo wieku (jestem najstarsza w grupie gdzie są młodsze osoby nawet o połowę) mam najlepszy akcent i wymowę. Nigdy wcześniej nie uczyłam się angielskiego. Polecam wszystkim, którzy zaczynają naukę.
Serdecznie pozdrawiam

Ewa, lat 65

Wrocław, eva1...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-27
Host/IP:
*.static.tvk.wroc.pl
Świetna strona, bardzo dobrze wytłumaczone. Nie mogłam tego za nic w świecie zrozumieć a tu jak na tacy. Thx

Maja, lat 24

Kraków, maja.kl...@interia.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-12-09
Host/IP:
*.6-2.cable.virginmedia.com
Kurs naprawdę pomocny .Polecam!!! ;)

Zygmunt, lat 49

Warszawa, zyga1...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-11-14
Host/IP:
*.sm-gorczewska.com.pl
Uczę się angielskiego dosyć krótko ale już potrafię bez trudu porozumieć się z Irlandczykami. Świetny kurs polecam.

Miroslaw, lat 40

Ballinrobe, mirex19...@o2.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-09-26
Host/IP:
*.cust.o2.ie
Super!, Nie chciałem zaczynać uczyć się nowego języka po skończeniu podstawowego Francuskiego na 6ka.pl Ale chciałem kontynuować moją przygodę z językami, dlatego postanowiłem wykupić kurs Angielski cz.2. Miałem obawy, bo nie przestudiowałem 1 a nie chciałem uczyć się tego co już dawno potrafię i okazało się że spokojnie można wykupić 2 czy 3 bez poprzednich części ponieważ każda część jest sama w sobie osobna i w nie wielu przypadkach nawiązuje do poprzedniej części kursu! POLECAM

Kordian, lat 15

Łaziska Górne, kordian2...@o2.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2012-09-13
Host/IP:
*.226.38.178.elgrom.eu.org