Opinie

95,1 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Kurs Jezyk na 6tke jest super.. Latwo i z checia mozna sie uczyc. Bardzo przejrzyscie wszystko jest wytlumaczone . Koszt jest niewielki a efekt piorunujacy . Zaluje ze nie kupilam dodatku slownictwa rozszerzajacego. Sciskam i zycze wielu nowych kursantow

Elzbieta, lat 71

Essen, elaj...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2019-07-04
Host/IP:
*.094.220.pools.vodafone-ip.de
Opinia generalnie dotyczy całej strony, jest pozytywna, jedynie czego brakuje to wersji mobilnej, aby móc pobrać aplikację na smartfonach :-) Gorąco polecam.

Michał, lat 25

Zielona Góra, theagg...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2017-04-16
Host/IP:
*.play-internet.pl
Witam Panią ponownie ,Pani Kasiu oraz wszystkich ,którzy wytrwale dobrnęli do końca kursu.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za możliwość opanowania nowego,jakże trudnego języka w stopniu pozwalającym na ,w miarę swobodne,porozumiewanie się .
Mam jednak wielką nadzieję,że wspólnie z całym zespołem opracujecie Państwo dalsze lekcje, o wyższym poziomie wtajemniczenia.
Juz dziś piszę się na ich wykupienie i myślę ,że przeważająca liczba kursantów dołączy do mnie,sądząc po wielu opiniach.
Czekamy zatem z niecierpliwością!
Wypadałoby jeszcze lepiej poznać język naszych sąsiadów,a z Panią Kasią i Jej genialnym kursem to ogromna przyjemność!

Serdecznie pozdrawiam
Viola

Violetta, lat 60

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-08-04
Host/IP:
*.centertel.pl
Witam Panią! Myślę,że jest to najlepszy kurs,z jakim do tej pory się zetknęlam.
Jeszcze 3 lata temu nie mialam pojęcia o języku niemieckim,gdyż całe życie uczyłam się angielskiego.Dziś pracuję w Niemczech,rozmawiam,czytam książki w oryginale i oglądam niemiecką telewizję.Oczywiście do perfekcji jeszcze daleko,ale dzięki Pani lekcjom i swojej systematycznej pracy zrobilam ogromne postępy.Tubylcy twierdza,że dobrze sobie radzę,a ja nie ustaję w wysiłkach,by ciągle poprawiać swoje umiejętności językowe.
Dziekuję za tę wyjątkową możliwość i gratuluję pomysłu.

Jestem najlepszym dowodem na to,iż w wieku 60 lat również można nauczyć się języka.
Trzeba tylko chcieć! Pozdrawiam.Viola

Violetta, lat 60

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-07-27
Host/IP:
*.centertel.pl
Bardzo dobre lekcje polecam

sabina, lat 66

Stare Juchy, kozlowski.starejuc...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-05-15
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam serdecznie Wszystkich,
jestem osobą początkującą - raczkującą w j. niemieckim ale uważam, że ten kurs jest na dużą 6!!! Wielkie gratulacje założycielom, jest S U P E R!!!
Serdecznie polecam i pozdrawiam,
slaw

slaw, lat 50

Piaseczno, slawek...@op.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-02-17
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nauka języka niemieckiego to było takie moje marzenie.... , a następnie postanowienie noworoczne. Jestem dowodem na to, że po czterdziestce też się można uczyć i spełniać swoje marzenia. Z kursu jestem bardzo zadowolona.

Maria

mariamilewska...@o2.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-02-11
Host/IP:
*.static.ip.netia.com.pl
Uczy się moja małżonka (lat 71), jest bardzo zadowolona i robi postępy. Nauka niemieckiego wypełnia jej wszystkie wolne chwile. Dziękujemy p. Kasi za tak przystępne przygotowanie strony. Niebawem będziemy musieli wykupić następny kurs. Pozdrawiamy

Zbigniew, lat 73

Zielona Góra, lib...@zg.home.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-01-05
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Świetny kurs . Dzięki niemu przekonałem się że nauka niemieckiego jest bardzo przyjemna :) . Wracam do nauki i życzę wszystkim także powodzenia w nauczeniu się kolejnego języka :)!!

Arkadiusz, lat 21

Cieszyn, pasciak.arkadiu...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-08-18
Host/IP:
*.adsl.inetia.pl
w sumie i szczerze to nie spotkalem lepszego kursu do nauki jezykow. Szkola to jak zwykle oblozenie czasowe i lecenie z materialem do przodu, kto pojetny i nie ma innych zajec moze sie poswiecic. Natomiast kurs 6ka.pl to to czego szukalem i mam. Szkoda zawracac sobie glowe poszukiwaniem innych kursow bo to tylko zludna nadzieje ze znajdzie sie produkt lepszy od tego kursu. Naprawde polecam.

krys, lat 45

dortmund, kryst...@gmx.de

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-07-31
Host/IP:
*.hsi08.unitymediagroup.de
Byłam w Niemczech nie znając języka. Ogromna trauma jaką przeżyłam zmobilizowała mnie do nauki języka niemieckiego. Przypadek zrządził,że trafiłam na tę stronę. Z ogromną przyjemnością siadam do każdej kolejnej lekcji. Materiał opracowany fantastycznie pod każdym względem. Wszystkim polecam, nawet seniorom. Gratuluję twórcom tego kursu.

Jolanta, lat 65

Gniezno, szarotka.jo...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-23
Host/IP:
*.serv-net.pl
nie byłam przekonana o nauce ale po drugim razie już załapałam o co chodzi i polecam wszystkim sama wykupie całe lekcje ponieważ jest bardzo dostępnie tłumaczony jestem zadowolona ze udało mi się znależdż go w internecie pozdrawiam Ewa kolodziejczyk

ewa, lat 54

deblin, dziubek1...@interia.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-09-09
Host/IP:
*.dip0.t-ipconnect.de
Witam Panią Kasię
Cieszę się ,że z chęcią nauki niemieckiego trafiłem na Pani portal.
Jestem w Niemczech od miesiąca.Chciałbym bardzo nauczyć się języka niemieckiego
gdyż wiem z obserwacji moich znajomych jak bardzo życie po przez to staje się łatwiejsze.
Jak pojadę do Polski prześlę pieniążki na wykupienie kursu dla początkujących.Mam
zamiar zagościć w Niemczech na dłużej i wierzę ,że z Waszą pomocą dołączę do grona
tych,którzy Was chwalą.Puki co zacząłem trening od tego do czego mam dostęp.
Serdecznie pozdrawiam Wasz dorosły przedszkolak Martyński Lech

lech, lat 56

Słubice, lechma...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-29
Host/IP:
*.customers.d1-online.com
Syn kupil mi ten kurs, nauczylam sie tu wszystkiego od podstaw. Nigdy wczesniej nie uczylam sie niemieckiego. Mam 62 lata, teraz pracuje jako opiekunka osob starszych w Niemczech. Kurs jest SUPER. Danuta

Danuta, lat 62

Torun, macro...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-21
Host/IP:
*.dip0.t-ipconnect.de
Niemieckiego uczyłem się dopiero na studiach, potem przydawał mi się w życiu tylko od czasu do czasu i douczałem się go dorywczo. Teraz postanowiłem go sobie dokładnie powtórzyć wobec perspektywy wyjazdów służbowych do Niemiec i Holandii.
Przyznaję, że 4-częściowy kurs całkowicie spełnił moje oczekiwania. Bardzo szybko zdałem sobie sprawę, że gramatykę z poziomu "średniego" pamiętam całkiem dobrze i sporo słówek także. Najistotniejsze było zapoznanie się z ostatnim kursem dla zaawansowanych, który pokazał mi natychmiast, gdzie leży największa trudność w posługiwaniu się niemieckim: na składni, do której trudno jest się przyzwyczaić, na skomplikowanym słowotwórstwie i na rekcji (czasownika i przymiotnika). Nie spotkałem jeszcze kursu ani gramatyki, który omawia te zagadnienia tak wyczerpująco, a to od ich opanowania właśnie zależy jak kto potem mówi i rozumie! Tymczasem pani Kasi udało się w kursie dla zaawansowanych przedstawić niezwykle prosto to, co w klasycznych podręcznikch jest podawane w bardzo zawiły i niestrawny sposób. Gratulacje dla 6ki za odwagę, że zdecydowała się go zaproponować! (NB. na razie to jedyny kurs dla zaawansowanych w 6ce).
Zauważyłem tylko, że już nie wystarczyło 2-3ch lekcji, aby omówić tryb przypuszczający. Ale to jest akurat w niemieckim stosunkowo proste i można tę wiedzę uzupełnić z innych źródeł.

Jacek, lat 60

Warszawa, jswi...@list.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-07-10
Host/IP:
*.ip.amg.net.pl
Wykupiłam dostęp do pierwszej części i ani przez chwilę nie żałowałam. Właśnie kończę ostatnią lekcję i zamierzam zmierzyć się z następnymi częściami. Z perspektywy filologa, który sam ma wieloletnie doświadczenie w nauczaniu języka obcego, mogę Autorkom powiedzieć tylko jedno: tak trzymać:)

Marta, lat 52

Kraków, martajenn...@interia.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-07-05
Host/IP:
*.236.28.33
Jestem bardzo zadowolony z przygotowanych lekcji,
serdecznie pozdrawiam

Jacek, lat 48

Oleśnica, jaceklinkows...@vp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-06-29
Host/IP:
*.3.199.109.static.rdi.pl
Polecam! Zaliczyłam już kilka kursów,ale ten jako jedyny okazał się rewelacją.
Z tym kursem naprawdę chce się uczyć. Nie muszę jakoś specjalnie siebie zachęcać po prostu codziennie siadam do lekcji bez żadnego przymusu.
DZIĘKUJĘ I SZCZERZE POLECAM.;););)

Edyta, lat 41

Kaliska, edytab...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-05-08
Host/IP:
*.dip0.t-ipconnect.de
Jak dla mnie extra nie mialam nigdy do czynienia z tym jezykiem i powiem szczerze ze dla bardzo pomocny.....super Ze trafilam na te strone....polecam:-)

Aleksandra, lat 35

Konin, aleksandrawaleriancz...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-04-15
Host/IP:
*.konin.mm.pl
Nie mam słów po prostu genialne!

zuza, lat 10

warszawa, zuzek.ostaszewi...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-03-15
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl