Opinie

95,1 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Widziałam już całe mnóstwo stron z japońskim, tyle, że ta podoba mi się najbardziej:-)
Na poprzednich stronach nie było np. video odtwarzających wymowę słów, a poza tym,
te inne były strasznie nudne:-)

Sandra, lat 11

Drawsko Pomorskie, sandra.jachyms...@onet.eu

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-08-26
Host/IP:
*.CNet.Gawex.PL
Niesamowita strona! Przez ponad 6 długich i mozolnych lat uczenia się języka niemieckiego w szkole nie nauczyłam się tyle ile dzięki temu kursowi! Polecam w 100% :)

Paula., lat 16

Tarnów, paula2...@op.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-08-11
Host/IP:
*.tarnow.mm.pl
Muszę powiedzieć, że kurs spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przy odrobinie systematyczności postępy mogą być i są imponujące. Jedynie denerwujące jest to, że podczas testu lub utrwalania, poprawna jest tylko jedna odpowiedź i trzeba ją dokładnie wpisać tak, jak to przewidział autor! Np. przy tłumaczeniu "Je viens de France." prawidłową odpowiedzią jest tylko "JA pochodzę z Francji.", kiedy przecież równie poprawną powinna być odpowiedź bez zaimka osobowego w tłumaczeniu polskim, czyż nie?
Ogólnie polecam - łatwy i szybki dostęp do lekcji, powtórek, fiszki, lista zdań itp., pomagają każdemu uczyć się w formie jaka najbardziej mu odpowiada. Za tę cenę kursu, nie można znaleźć nic lepszego!

Radosław, lat 38

Stavanger, rw.expertdesi...@gmail.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Neutralna
Data:
2013-08-01
Host/IP:
*.delfi.no
Uczyłam się angielskiego przez wiele lat, ale miałam problem z wymową angielską. Rozmowa z obcokrajowcami przychodziła mi z wielkim trudem... a potem trafiłam na tę stronę i chyba tak szybko się nie pożegnamy :)

Monika, lat 23

Kraków, mmonisi...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-07-27
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Generalnie jestem na tak. W zasadzie znam już dość dobrze język angielski i kurs traktuję jako powtórkę i doszlifowanie umiejętności. Zauważylem kilka drobnych błędów i niedociągnięć (nic poważnego). Uważam, że kurs jest ciekawszy, niż ślęczenie nad książkami

Paweł, lat 28

New Ross, pawlakpak...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-07-20
Host/IP:
*.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net
Nie jestem młodą osobą, więc już nauka nie idzie mi tak łatwo jak w młodości, tym bardziej że nigdy nie miałam zdolności do języków obcych. Kupiłam już trzy różne kursy i po pewnym czasie okazywało się, że to nie dla mnie ( wymowa nie wyraźna, nie to czego chcę się uczyć ) Ten kurs zachęcił mnie niską ceną i dużym rabatem. Myślałam że to pewnie jeden z wielu, że i tak sama się niczego nie nauczę, a to było BINGO wreszcie lekcje z b.dobrą wymową, wytłumaczone w prosty sposób, na bieżąco ćwiczenia i powtórki. Wiem jakie robię błędy i widzę postępy. Mogę wracać do lekcji kiedy chcę i ile chcę. Zakupiłam część 1 i do tego słownictwo z tych 2 się uczę, a słownictwo rozszerzone zostawiam sobie na czas kiedy przerobię lekcje części 1. Na pewno będę kontynuować naukę z dalszych części. Spokojnie mogę polecić te kursy wszystkim, a szczególnie zachęcam osoby starsze, tu z pewnością nauczycie się j.niemieckiego. BEATA

Beata, lat 51

Spychowo, beciakier...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-07-11
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Przerabiam pierwszą część i póki co idzie mi chyba nieźle. Może w końcu nauczę się jakiegoś języka w wakacje, bo zawsze nic z tego nie wychodziło.:)
Kurs jest bardzo fajny i fajnie, że rozpoczyna się od typowych wyrażeń, a nie gramatyki, choć zgodzę się, że ona również jest ważna. Mam jednak jedną uwagę. Twierdzi Pani, że ćwiczenia się związane z lekcją. Mimo wszystko np. w ćwiczeniach do lekcji drugiej w zadaniu 4 w punkcie f. można zarówno przyjąć, że odpowiedź może brzmieć "do zobaczenia później" albo "do zobaczenia wkrótce", gdyż w lekcji było podane, że wyrażenia tego używamy, gdy zobaczymy się z kimś dziś albo w najbliższej przyszłości. Tak samo w punkcie c. mogłoby być "do zobaczenia jutro" lub też znów "do zobaczenia wkrótce".:)

Barbara, lat 19

Warszawa, basik...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-27
Host/IP:
*.adsl.inetia.pl
Kurs naprawdę godny polecenia, podczas nauki jednego bloku tematycznego człowiek jest w stanie podczas tygodnia edukacji na portalu 6ka.pl pojąć i poszerzyć wiedzę, która nabywał przez kilka lat nauki w szkole. Właśnie skończyłam 3 cześć niemieckiego, ale po przejściu 3 lekcji z kolejnej części co robie?- - - - > odkładam na wykupienie dostępu;)

Magdalena, lat 25

Nowy Staw, magdalenakaz...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-25
Host/IP:
*.110.internet.malbork.pl
Jestem na tak w 100% - to genialny portal. Dzięki temu, że mogę ćwiczyć i przerabiać poszczególne lekcje wiem że mój poziom z dnia na dzień będzie coraz lepszy. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się zakupić pozostałe kursy by przerobić całość. Polecam wszystkim naprawdę, bo warto, a cena jest niewielka w porównaniu z innymi kurami.

Joanna, lat 26

Słupsk, czelitkaa19...@onet.eu

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-21
Host/IP:
*.tvkslupsk.pl
Lekcje tlumaczone sa dosc przejrzyscie.Troche cw.i powtorki na poczatku nastepnej lekcji tez sa ok.Utrwalamy sobie a czasem widac ,ze cos umknelo naszej uwadze.Oby tak dalej.
ps.nie mam polskich znakow w laptopie za co przepraszam,ale licze ze moja pisanina jest czytelna.Pozdrawiam -kursantka poczatkowa(na probie)Jesli mi sie spodoba to kupie nastepna czesc.

Barbara, lat 57

Toronto, ziolb...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-15
Host/IP:
*.cable.teksavvy.com
Kurs opracowany metodycznie perfekcyjnie. Przerabiając go zgodnie z zaleceniami autorek, opanowujesz język błyskawicznie. Gratuluję obu Paniom i polecam wszystkim.

Viola, lat 57

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-13
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl
Nie uczę sie dlugo ale juz po 3 lekcjch moge stwierdzić , że jest genialny !! Dziekuję za darmowy dostęp za udział w ankiecie !! To dla mnie bardzo ważne , że mogę się rozwijać

monika, lat 16

trzcianka, monika199...@wp.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-11
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nigdy wczesniej nie uczylam sie j. angielskiego. Korzystam takze z innych kursow online i musze stwierdzic, ze ten jest prowadzony w bardzo jasny jak dla mnie sposob, jestem z tego kursu zadowolona.

Halina, lat 63

halinkaopa...@wp.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-11
Host/IP:
*.range86-178.btcentralplus.com
Jest mi ciężko się uczyć, bo na stare lata w ogóle wszystko jest trudniejsze :) ale ten kurs polubiłam od pierwszej chwili i przezwyciężam trudności. Lubię głos pani Kasi a wszystko wytłumaczone jest przystępnie nawet dla takiego tłuka jak ja...

Helena, lat 49

Wrocław, maj...@op.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-06-04
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl
Przeglądałam wiele kursów w internecie, ale ten jest najlepszy : ) Po pierwszej lekcji można powiedzieć, że opanowałam podstawy : ) Nagrania są wyraźne i wolne co sprzyja nauce =^^= Jedyne do czego mogę mieć zarzuty to ceny pakietów. Edukacja kosztuje :P
Kurs naprawdę świetny =^^= =3
Pozdrawiam Panią Małgosie =^^=

Marianne

Marianne...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-05-30
Host/IP:
*.wroclaw.mm.pl
Salut !
Na prawdę weszłam na właściwą stronę !! Lepszej w życiu nie widziałam ;D
Ja z moją mamą uczymy się razem Francuskiego ,Mama jest na 3 części a ja na pierwszej i na czwartej lekcji siedzie ^.^ Nigdy nie myślałam że Francuski sprawi mi tak dużo radości . W przyszłości chce wyjechać do Francji , już nie mogę się doczekać !
No ale mam pytanko w jakim kraju pani mieszka ;D

Papa !!

Michalina, lat 13

Wrocław, ajma...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-05-27
Host/IP:
*.jeleniagora.hypnet.pl
Po dłuższej przerwie w nauce języka włoskiego wg.I kursu,przeglądam wersję unowocześnioną i ogromnie sie cieszę ,jest wspaniala " lepiej wchodzi do głowy"polecam ,polecam zachęcam naprawdę warto.

elzbieta, lat 67

Slupsk, elzunia.sz...@wp.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-05-22
Host/IP:
*.slupsk.vectranet.pl
Wykupilam ostatnia juz czwarta czesc tego kursu po zadowalajacym etapie nauki poprzednich.Dzieki Waszemu kursowi z latwoscia ukonczylam kurs A2 w Niemczech i niedlugo skoncze B1. Gdy przyjechalam do Niemiec podstawy nabylam tylko z Waszego kursu i mi wystarczyly. Aktualnie bede zglebiala cz.4 i mysle ze bedzie coraz lepiej. Wiadomo, nie wystarczy materialy do jezyla dac pod poduszke zeby samo weszlo do glowy:-) Wystarczy troche ambicji, samozaparcia z wyeliminowaniem lenistwa ktore na ogol tkwi w charakterach ludzkich.Staram sie z nim walczyc i na szczescie WYGRYWAM czego i innym z calego serca zycze-Halina

Halina, lat 61

Monachium, halina22...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-05-18
Host/IP:
*.dynamic.mnet-online.de
Długo nosiłem się z zamiarem wykupu pierwszej części kursu i muszę przyznać ze jestem mile zaskoczony.. Materiał w lekcjach, które wymagają wykupu jest dużo obszerniejszy aniżeli jest to w lekcjach pokazowych. Naukę w ten sposób traktuje jak element relaksu- zgodnie z zasadą moich nauczycieli od języków obcych 15 minut dziennie codziennie!
Nie miałem wcześniej styczności z tym językiem. Z chęcią będę korzystaj z kolejnych części kursu jeżyka hiszpańskiego
Nie ukrywam, że również interesowałby mnie kurs języka szwedzkiego.

Arkadiusz, lat 26

Łódź, sz-arkadiu...@wp.pl

Kurs:
Hiszpański na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-05-16
Host/IP:
*.toya.net.pl
Kurs jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Jestem juz w trakcie drugiego etapu. Najbardziej podoba mi się, to że tłumaczenie gramatyki, jest naprawdę przedstawione w prosty sposób tak jak w powiedzeniu " jak krowie na miedzy". hehe...POLECAM.

Małgorzata

m.jankowsk...@op.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2013-05-08
Host/IP:
*.7-87-r.retail.telecomitalia.it