Opinie

95 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Kurs jest świetny! Prosto i przyjemnie można nauczyć się podstaw języka, który uważany jest za trudny. Nie mam wątpliwości, że wszystkie komentarze są prawdziwe - po prostu cała ekipa 6ka.pl spisała się... na 6 :) Jak najbardziej popieram też pomysł 'dobudowania' kolejnych lekcji - już nie mogę się doczekać :)

AmiceLLi, lat 15

g...@buziaczek.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-06-11
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Też uważam, że jest fajny tylko chciałabym żeby było jeszcze więcej tych lekcji tzn. dla bardziej zaawansowanych. Mam nadzieję, że przybędzie jeszcze jakiś stopień trudoności.

Karolina, lat 26

Goleniów, karolina80g...@interia.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-06-20
Host/IP:
*.saton.pl
świetny kurs. ja idę teraz do gimnazjum i zamiast francuzkiego wybrazłam niemiecki bo to super język, ładwiejszy od francuzkiego i częściej używany

Wirgina, lat 14

Kraków, kagome.ch...@onet.eu

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-06-27
Host/IP:
*.chello.pl
Jestem pod wrazeniem ale trohe szkoda zeby placic za dalsze czesci kursu ae i tak mia sie podoba

agata, lat 11

sierpc, marek....@hotmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-07-01
Host/IP:
*.tbcn.telia.com
Moj maz jest Niemcem i zaley mu abym sie nauczyla jezyka niemieckiego . Wobec tego wykupil mi 1 i 2 czesc tego kursu. Mam nadzieje ze bedzie ze mnie zadowolony. Trzymajcie kciuki!

Stanisława, lat 54

Essen, hardy19...@cneweb.de

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-07-08
Host/IP:
*.citykom.de
Bardzo lubię niemiecki i chcę go umieć bardzo dobrze, aby i móc się dogadać z moim kuzynostwem z Niemiec(lecz nie zabardzo jeszcze umiem)Mam w szkole ten przedmiot i jestem najlepszą uczennicą w klasie, ale zazdroszczę mojemu bratu jak rozmawia a ja tego nie rozumiem.Szukam takich stron jak ta., tylko szkoda, że lekcje są płatne:-( Zaś strona super.

Beata

becia75_...@vp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-07-13
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs to rewelacyjny sposób na przyjemny i łatwy - a przede wszystkim efektywny - sposób nauki języka! Olbrzymią zaletą jest także fakt, iż konstrukcja lekcji pozwala na opanowanie w dużym stopniu jednego zagadnienia już po godzince- dwóch nauki.

Joanna, lat 23

Alwernia, JM...@interia.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-07-21
Host/IP:
*.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl
To po prostu coś cudownego... :) kiedy namówiłam tate żeby wykupił mi lekcje śmiał sie i mowił ze to strata pieniędzy a teraz?? Sam się uczy! Mowi ze to rewelacji i naprawde jest super umiem jush bardzo duzo ;] ! Teraz jestem na 9 lekcji a jush znam tyle słówto cos wspanialego wczeszniej mialam prywatne lekcjie ktore nawet w malym stponiu nie byly rowne temu kursowi .....
Tu nikt nie smieje sie z Twojej wymowy a z czasem bedzie ona perfect ..... Naprawde!!! Chciałabym jeszcze inne takie kursy w innych językach !!!

Gwiazdeczka :), lat 15

XXXXXX, gwiazda...@neostrada.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-08-03
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Stronka jest super!! Ja uczę się niemieckiego już od czwartej klasy szkoły podstawowej (idę do 2 gim.). Słucham niemieckiego rapera Bushid'a i chcę się nauczyć tego języka aby móc zrozumieć jego teksty:)). Przeszłam tylko przez trzy lekcje i zbieram kaskę na więcej i na pewno ją uzbieram. Takiej stronki to ja w życiu nie widziałam :D.

Kaśka, lat 14

Ustrzyki, bushid...@poczta.onet.eu

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-08-05
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kompletnie nie znam niemieckiego , ale teraz bedę miała w gimnazjum i musze przynajmniej znać jakieś podstawy . Mam nadzieje ,ze ten kurs mi w tym pomoże ;P Brałam 1 lekcję i już widze efekty .Jestem bardzo zadowolona i napewno wykupie sobie reszte lekcji .. ;-)

Karolina, lat 13

malutka...@op.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-08-15
Host/IP:
*.aster.pl
Naprawdę wspaniały kurs!Uczę się niemieckiego i przejrzałam wiele stron aż natrafiłam na ta wspaniałą stronkę.To najlepszy kurs niemieckiego jaki znalazłam.Podoba mi się,że do każdej lekcji są objaśnienia i jest bardzo wyraźna wymowa.Przerabiam juz drugą część i jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim,którzy chcą się nauczyć języka od podstaw.Chętnie skorzystam z trzeciej części jeśli się ukaże.

To był wspaniały pomysł pani Kasiu!

Małgorzata, lat 44

Świdwin, zgrywusik...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-08-20
Host/IP:
*.internetdsl.tpnet.pl
Jestem zadowolona z kursu . Przerabiam już lekcje szóstą , i muszę przyznać że kurs jest opracowany super. Szkoda tylko , że nie mogę takiego orginalnego kursu kupic sobie na płycie CD i korzystać z niego w domu na własnym komputerze. Nie jestem posiadaczem internetu.

Zofia

basiawarm...@o2.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-08-30
Host/IP:
*.87.238.2
Bardzo fajny kurs:)czegos takiego szukalem!!!mialem w szkole niemiecki ale nie szlo mi za dobrze:/od paru lat jezdze do niemiec i juz mowie po niemiecku ale niestety moja gramatyka pozostawia wiele do zyczenia:(Kurs zapowiada sie rewelacyjnie!:)Szkoda tylko ze jest platny:(Pozdro:)

Kamil, lat 22

Karszewo, zwiedly...@interia.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-09-03
Host/IP:
*.dip.t-dialin.net
Pierwszy raz zapłaciłam za kurs internetowy, jestem bardzo zadowolona, polecam. Może ktoś zna równie dobry to znaczy celujący :) kurs angielskiego na stronce?!

Ewa, lat 26

Poznań, xew...@o2.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-09-14
Host/IP:
*.internetdsl.tpnet.pl
Pierwszy raz widze taki kurs~~Jest po prostu super!! Nie ma lepszego!!

Susan, lat 13

Bielsko-Biała, susan_jasm...@onet.eu

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-09-16
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Język niemiecki to bła dla mnie czarna magia do czasu aż znalazłem tą stronę. THX i pomyślcie o angielskim i hiszpańskim

Lukasz, lat 16

LUKASZ1...@POCZTA.FM

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-09-19
Host/IP:
*.crowley.pl
dzienki tej stronie rozmawiam po niemiecku

Damian, lat 14

Kraków, kermit...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-09-24
Host/IP:
*.internetdsl.tpnet.pl
Pani Kasiu,kurs jest świetny.Mam 46 lat i myslałam ,że nigdy nie opanuje jez.niemieckiego.Udało się Pani w taki sposób poprowadzić kurs , że j.niemiecki w cale nie wydaje się trudny.Polecam kurs wszystkim tym ,którzy mają trudności z nauką języka niemieckiego.

Aleksandra, lat 46

Wieleń, aleks.and...@onet.eu

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-10-11
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam. Mam na imię Kamila ale adres mailowy jest mojego syna. Trzydzieści parę lat temu uczyłam się przez cztery lata w szkole średniej niemieckiego i nie nauczyłam się prawie nic. Była to dla mnie zawsze czarna magia. Teraz chcę wyjechać do pracy do Niemiec no i niemiecki wydawał mi się barierą nie do pokonania. Jak trafiłam na ten kurs to nie chciało mi się wierzyć ale szybko się uczę. Strasznie mnie wkurzył ten palant, który wam zarzuca, że nie wierzy we wszystkie dobre opinie. Chyba nie korzystał z tych lekcji albo uważa siebie za Bóg wie co. Zresztą czy ktoś go do tego zmusza ? Jak mu się nie podoba to w... Ja jestem zachwycona !!!! Uczę się z taką przyjemnością. Brakuje mi tylko trochę jakichś czytanek zawierających słowa dotąd użyte w lekcjach. Pozdrawiam was serdecznie. Mój wyjazd wydaje mi się dzięki Wam coraz bardziej prawdopodobny. Co do ceny 27 złotych za 15 lekcji to i tak taniutko. Wiem coś na ten temat bo szukałam i znalazłam inne kursy ale cena ich była przynajmniej jak dla mnie zaporowa. Kamila

Kamila, lat 51

Wieś Solarnia, adam_wieczor...@op.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-10-13
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wykupiłam piewrszą część kursu. Jestem zadowolona. Nie potrafię jednak na klawiaturze znaleść niemieckich liter.

Helena, lat 50

Tychy, helena_...@o2.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2006-10-23
Host/IP:
*.umtychy.pl