Opinie

95,1 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Ja jestem na poziomie sredniej zaawansowanym, powiem ze podoba mi sie ten kurs, jest dobrze przygotowany, mieszkam w Angli i ciagle sie jeszcze ucze, choc mam 45 lat, dziekuje i polecam innym, przyjemnej nauki

katarzyna buniek, lat 46

gdansk, katexx...@gmail.com

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-21
Host/IP:
*.bb.sky.com
W szkole nie miałam angielskiego, jestem samoukiem i wiele razy zaczynałam kurs j.angielskiego. Dopiero ten kurs "6ka" zmobilizował mnie do systematycznej nauki. Doszłam juz do 3-go stopnia i chociaz jest trudniejszy to myślę , że podołam.

Anna, lat 61

Brzeg, anna-s-...@o2.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-12
Host/IP:
*.play-internet.pl
Jestem dopiero na 4 lekcji, ale już na 1 wiedziałam, że jest to idealny kurs. W szkole języka w życiu się nie nauczę - po ośmiu latach uczenia się angielskiego i niemieckiego, nie umiem chyba nic. Najśmieszniejsze, że wydaje mi się, jakbym dużo lepiej mówiła po francusku, którego uczę się nieco ponad miesiąc. Kurs jest na najwyższym poziomie, warto wydać na niego pieniądze. Wszystko wytłumaczone, uporządkowane, ale lekcje nie są nudne ani sztywne. Kurs jest po prostu perfekcyjny!

Monika, lat 15

Częstochowa, moniale...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-10
Host/IP:
*.gre.pl
Witam! Po trzech latach powtarzam to, co napisalam kiedys: wspanialy kurs !

Anna, lat 45

emi19...@o2.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2015-01-03
Host/IP:
*.w90-36.abo.wanadoo.fr
Forma kursu bardzo mi odpowiada. Na to czekałam od dłuższego czasu. Rewelacja ! Nauka włoskiego sprawia mi wiele przyjemności i stała się jedną z form spędzania wolnego czasu ; ) Mam nadzieję, że podczas wakacji we Włoszech będę mogła tę wiedzę wykorzystać. ... Nauczyć się włoskiego -to jedno z moich marzeń . Właśnie się spełnia.
Przy okazji uczę się też angielskiego. Znalazłam świetnego nauczyciela! Nazywa się 6ka.pl
Pozdrawiam użytkowników i całą redakcję. Joanna

joanna

asia.choluj...@gmail.com

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-12-19
Host/IP:
*.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
Bardzo jestem zadowolona z 6ki Cena po zniżkach dla zalogowanych uczestników nawet więcej jak przystępna Porządnie opracowany , a najważniejsze jest to że mogę wracać do powtórek przez następne 10 lat. Brakuje mi tylko bezpośredniego kontaktu z człowiekiem mówiącym po włosku,ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni
pozdrawiam i zachęcam wszystkich niezdecydowanych Naprawdę warto

Hanna, lat 52

Bydgoszcz, h-rat...@o2.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-12-07
Host/IP:
*.siec.alfa.pl
Od nie dawna zaczęłam uczyć się hiszpańskiego. Mieszkam w Polsce ale mam nadzieję , że ten język bardzo mi pomoże. Dzięki tym kursom Potrafię zrozumieć hiszpański. Naprawdę bardzo , Wam dziękuje :)

Weronika, lat 15

Kraków, weronika.pol...@o2.pl

Kurs:
Hiszpański na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-10-21
Host/IP:
*.dynamic.gprs.plus.pl
Polecam słownictwo rozszerzone do każdej częsci.Jest dużo nowych słówek,są powtórki,nauka pisania i wymowy :)

JOANNA, lat 46

WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Kurs:
Angielski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-10-05
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl
Ten kurs jest fantastyczny zawsze chciałem nauczyć się japońskiego. Czuję się jak po pierwszych lekcjach w szkole. Bardzo mi się podoba.

Bartek, lat 14

Grudziądz, mike124l...@wp.pl

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-10-03
Host/IP:
*.smgr.pl
Dobre kursy a najlepsze jest to ze mogę korzystać z niego już zawsze ja ,żona i moje dzieci pozdrawiam.

Ryszard, lat 44

Strzyżów, ryror...@wp.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-10-01
Host/IP:
*.174.212.10.novaia.pl
uwielbiam ten kurs <3 <3 wymowa jest straaszna latwa ale pisownia juz troche trudniejsza :/ ale kocham ten jezyk wiec bede go sie uczyla jeszcze bardziej pilnie :D Ja Ne ! ^^

Karolina, lat 14

Birmingham, karolina.ko...@interia.pl

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-09-29
Host/IP:
*.as13285.net
Podoba mi się swoista łopatologiczna wykładnia tego kursu, fakt, że mogę przerabiać wszystko w swoim tempie. Jakoś nigdy nie mogłam nadążyć na szkolnych lekcjach różnych języków. Uczyłam się tu także hiszpańskiego, ale chwilowo pilnie potrzebuję języka francuskiego, z racji wyjazdu na misję do francusko-języcznej części Kamerunu, gdzie będę pracowała z dziećmi, więc język pilnie potrzebny. Dziękuję za ten kurs, który, mam nadzieję przyczyni się do mojej efektywniejszej tam pracy . Polecam ten portal każdemu kto chce się uczyć któregoś z języków tu dostępnych!

Sylwia, lat 26

Poznań, klara2...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-09-15
Host/IP:
*.optronet.pl
nie byłam przekonana o nauce ale po drugim razie już załapałam o co chodzi i polecam wszystkim sama wykupie całe lekcje ponieważ jest bardzo dostępnie tłumaczony jestem zadowolona ze udało mi się znależdż go w internecie pozdrawiam Ewa kolodziejczyk

ewa, lat 54

deblin, dziubek1...@interia.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-09-09
Host/IP:
*.dip0.t-ipconnect.de
Jestem zachwycona kursem. Poprzednio uczyłam się z innego programu ale wielu rzeczy nie rozumiałam.Byłam na poziomie średnio zaawansowanym a miałam podstawowe braki. Obecnie postanowiłam porządnie wszystko powtórzyć od samego początku.Pani Kasia fantastycznie tłumaczy i zwraca uwagę na intonację. Mam nadzieje, że moje zdania brzmią po hiszpańsku. Jedynie z czym mam problem, to z ćwiczeniami z tłumaczeniem na polski.Gdy nie mam opcji korzystania z hiszpańskiego alfabetu nie wiem jak poprawnie napisać i ciągle wyskakuje mi "błędna odpowiedź". Podobno jest jakaś możliwość pisania hiszpańskich liter na polskiej klawiaturze. Może ktoś mógłby mi pomóc i poradzi jak to się robi.Pozdrawiam

leonarda, lat 58

warszawa, kroc...@wp.pl

Kurs:
Hiszpański na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-09-03
Host/IP:
*.play-internet.pl
BARDZO BARDZO TAK!!!!
Ten kurs jest wspaniały. Dzięki autorce! Uczę się dwa lata na kursie, a tu się doszkalam i usuwam "niedouczki". Znalazłam też wiele wyjaśnień, które na kursie nie padły, a które mi bardzo pomogły.
Molto grazie! Wanda

Wanda, lat 57

Pruszków, wanda_...@op.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-09-01
Host/IP:
*.10.55.136
Witam Panią Kasię
Cieszę się ,że z chęcią nauki niemieckiego trafiłem na Pani portal.
Jestem w Niemczech od miesiąca.Chciałbym bardzo nauczyć się języka niemieckiego
gdyż wiem z obserwacji moich znajomych jak bardzo życie po przez to staje się łatwiejsze.
Jak pojadę do Polski prześlę pieniążki na wykupienie kursu dla początkujących.Mam
zamiar zagościć w Niemczech na dłużej i wierzę ,że z Waszą pomocą dołączę do grona
tych,którzy Was chwalą.Puki co zacząłem trening od tego do czego mam dostęp.
Serdecznie pozdrawiam Wasz dorosły przedszkolak Martyński Lech

lech, lat 56

Słubice, lechma...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-29
Host/IP:
*.customers.d1-online.com
Syn kupil mi ten kurs, nauczylam sie tu wszystkiego od podstaw. Nigdy wczesniej nie uczylam sie niemieckiego. Mam 62 lata, teraz pracuje jako opiekunka osob starszych w Niemczech. Kurs jest SUPER. Danuta

Danuta, lat 62

Torun, macro...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-21
Host/IP:
*.dip0.t-ipconnect.de
Włoski super. Właśnie przymierzam się do zakupu angielskiego :D

Agnieszka, lat 26

Świętochłowice, agnieszkalu...@interia.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-21
Host/IP:
*.internetia.net.pl
Polecam wszystkim kurs włoskiego. Bardzo dobrze wszystko rozpisane i zrozumiałe. Zaczęłam od zera a po 9 lekcjach jest w stanie dużo powiedzieć i zrozumieć. Wydane pieniądze warte są tego kurs !!!

Katarzyna, lat 36

Ziombsk...@wp.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-12
Host/IP:
*.dynamic.gprs.plus.pl
Jestem anglistką, sama uczę i wiem jakie to niełatwe wprowadzać kogoś w meandry języka obcego. I jak ważne są jasne, przejrzyste materiały, w których uczeń się nie pogubi, ale stopniowo przyswoi i utrwali wiedzę "krok po kroku". Tym bardziej jestem pełna uznania dla Autorki kursu, znakomicie przygotowany i godny polecenia.

Ania, lat 42

capricor...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2014-08-04
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl