Opinie

95,1 %

Jestem na TAK

Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą platformę i oferowane w niej kursy, tak aby były jeszcze bardziej przyjazne do nauki.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Zespół 6ka.pl

Rewelacyjny kurs !!! Przerobiłam 3 lekcje gratisowe dla początkujących i jestem zachwycona . Na pewno wykupię lekcje z części pierwszej .Polecam wszystkim tę formę nauki języka włoskiego .

Maria, lat 60

Wrocław, mar...@neostrada.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2017-05-03
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Opinia generalnie dotyczy całej strony, jest pozytywna, jedynie czego brakuje to wersji mobilnej, aby móc pobrać aplikację na smartfonach :-) Gorąco polecam.

Michał, lat 25

Zielona Góra, theagg...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2017-04-16
Host/IP:
*.play-internet.pl
Super kurs! Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przedstawione jest w prosty sposób, chronologicznie. Polecam wszystkim. Zdecydowanie lepszy niż niektóre kursy w szkołach językowych na poziomie początkującym.

Agnieszka, lat 36

Kamionki, agnieszka....@gmail.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2017-04-06
Host/IP:
*.icpnet.pl
Właśnie mijają dwa lata jak rozpoczęłam naukę z 6ką.pl. Nie ukrywam, iż nie jest to jedyny kurs z jakiego korzystałam w tak zwanym międzyczasie. Jednak podstawy języka włoskiego zaczerpnęłam właśnie tutaj i zapewniam wszystkich zainteresowanych iż są one bardzo solidne. Często tu wracam, aby przypomnieć sobie to co uleciało z pamięci. I właśnie możliwość powrotu w dowolnej chwili i na zawsze jest wartością dodaną do wiedzy, która została mi przekazana. Dziękuję autorce i pozdrawiam wszystkich którzy korzystają z tego kursu i tych niezdecydowanych :)

Hanna, lat 54

Bydgoszcz, h-rat...@o2.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2017-02-20
Host/IP:
*.awacom.net
Bardzo dobry kurs, wszystko wyjaśnione dokładnie i w przystępny sposób dla kogoś, kto dopiero zaczyna się uczyć języka. Naprawdę polecam!! Zamiast wywalać nie wiadomo ile za szkoły językowe z tym kursem spokojnie samemu można się nauczyć w domu. Mieszkam we Francji i tak właśnie robię!!

Kastor, lat 17

baba-muz...@wp.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-12-22
Host/IP:
*.fbx.proxad.net
Witam serdecznie.

Jakiś czas temu zacząłem oglądać anime/j-dramy. Tak mnie zafascynował ten język, że chciałem się go choć trochę nauczyć. Wcześniej odwiedziłem kilka różnych stron z kursami online, ale ten najbardziej trafił w mój gust.
Obecnie jestem na lekcji 18. Druga część idzie mi nieco wolniej niż pierwsza, ze względu na coraz trudniejsze zagadnienia gramatyczne.
Na początku nauki myślałem, że sporą trudność sprawi mi zapamiętanie tych "krzaczków". Na szczęście z pomocą przyszły odpowiednie aplikacje na telefon, które poprzez skojarzenia graficzne błyskawicznie uczą brzmienia poszczególnych znaków hiragany/katakany. Jest jednak jedna rzecz, która chyba nie tylko mi sprawia wielką trudność - kanji. Pocieszam (albo łudzę) się tym, że niektórym Japończykom również :)

Na wielki plus oceniam kontakt z administratorem kursu. Moje uwagi są natychmiast przekazywane językoznawcy, a ewentualne poprawki wprowadzane do tekstu kursu.

Wielki minus za to, że lektorka - p.Waśniewska nie tworzy kolejnych części kursu. mam jednak nadzieję, że trzecia część jednak powstanie :)


Pozdrawiam

Michał

Michał, lat 41

Wrocław, pielichiewi...@o2.pl

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-12-18
Host/IP:
*.ssp.dialog.net.pl
Konnichiwa :) Jestem na 3 lekcji. Kurs mega mnie wciągną, codziennie spędzam nad nim po kilka godzin. Bardzo polecam. Ja ne

Bartosz, lat 31

Lublin, b.bory...@wp.pl

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-12-06
Host/IP:
*.dynamic.chello.pl
Bardzo przystępnie, przyjemnie, z taka nauczycielką pewnie dawno umiałabym ten język. To się czuje, ze robi Pani to z zamiłowania, pozdrawiam.

Małgosia, lat 49

Zabrze, malgorzata196...@onet.pl

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-11-22
Host/IP:
*.dynamic.gprs.plus.pl
Witam Panią Małgosię i wszystkich wytrwałych kursantów!
Naukę tego pięknego języka rozpoczęłam z Państwem cztery lata temu. Radzilam sobie zupelnie nieżle ale nie dobrnęłam do końca, gdyż z racji koniecznych okoliczności przerzucilam się na naukę języka niemieckiego.W ciągu stosunkowo krótkiego czasu udało mi się go opanować w stopniu pozwalającym na w miarę swobodne porozumiewanie się.W nauce niezbedny i niezwykle pomocny okazał się Wasz kurs. Dziś zbieram się już za trzecią część języka francuskiego i ubolewam, że nie ma czwartej.
Myślę,że Państwa kursy są najlepszą z możliwych metod nauki języków obcych i jestem ogromnie wdzięczna za jej opracowanie.
Pozdrawiam Panią Malgosię i wszystkich wytrwałych
Viola

Violetta, lat 60

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-11-06
Host/IP:
*.centertel.pl
Witam Panią Małgosię oraz wszystkich uczestników kursu!
Rozpoczęłam naukę 4 lata temu i przerobiłam dokładnie wszystkie części.Nigdy wczesniej nie miałam kontaktu z językiem francuskim.
W międzyczasie zrobiłam cały kurs z niemieckiego-też na tej samej stronie i od zera..
Dziś już rozmawiam po niemiecku i wróciłam do powtórek z francuskiego.
Moim zdaniem kurs jest opracowany wspaniale,lecz oczywiście wymaga systematyczności i częstych powtórek.Zamierzam po raz kolejny przerobić całość i wziąć się za włoski.
Angielski i rosyjski znam dość dobrze.
Tak więc w starszym wieku będę mogła porozumiewać się kilkoma językami.
Dziękuję za taką możliwość i gratuluję pomysłu.Pozdrawiam.Viola

Violetta, lat 60

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-08-25
Host/IP:
*.centertel.pl
Po pierwszej klasie liceum zdecydowałam się zmienić język dodatkowy i wybrałam rosyjski. Miałam dwa miesiące, lipiec i sierpień, na opanowanie materiału z pierwszego roku, co wydawało się dla mnie niemożliwe po przejrzeniu podręcznika. Na szczęście zdecydowałam się na zakup tego kursu i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że polecam go wszystkim, bo jestem przekonana, że już po kilkunastu lekcjach posiadałam większą wiedzę niż moi rówieśnicy po 10 miesiącach nauki w szkole.

Klaudia, lat 17

wanil...@spoko.pl

Kurs:
Rosyjski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-08-19
Host/IP:
*.internetdsl.tpnet.pl
Na początku dosyć sceptycznie podchodziłem do tego kursu, ale pomyślałem sobie, że co mi szkodzi spróbować. Nie sądziłem, że będę w stanie przerobić 13 lekcji, a jednak się udało. Cieszę się, że trafiłem na 6ka. pl, gdyż dopiero dzięki korzystaniu z tej strony odnoszę wrażenie, że sporo się nauczyłem, mimo że uczę się przede wszystkim przez tę stronę. Może brakuje jakichś dialogów (rozumienie ze słuchu), bo jednak jest to ważna umiejętność.

Grzegorz, lat 19

Katowice, picanto2...@gmail.com

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-08-12
Host/IP:
*.tarnowskiegory.vectranet.pl
Witam Panią ponownie ,Pani Kasiu oraz wszystkich ,którzy wytrwale dobrnęli do końca kursu.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za możliwość opanowania nowego,jakże trudnego języka w stopniu pozwalającym na ,w miarę swobodne,porozumiewanie się .
Mam jednak wielką nadzieję,że wspólnie z całym zespołem opracujecie Państwo dalsze lekcje, o wyższym poziomie wtajemniczenia.
Juz dziś piszę się na ich wykupienie i myślę ,że przeważająca liczba kursantów dołączy do mnie,sądząc po wielu opiniach.
Czekamy zatem z niecierpliwością!
Wypadałoby jeszcze lepiej poznać język naszych sąsiadów,a z Panią Kasią i Jej genialnym kursem to ogromna przyjemność!

Serdecznie pozdrawiam
Viola

Violetta, lat 60

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-08-04
Host/IP:
*.centertel.pl
Jestem bardzo mile zaskoczona platformą 6ka.pl. Wykorzystana metoda nauczania jest bardzo prosta ale zarazem efektywna. Na pewno wykupię dalszy kurs. Pozdrawiam

Natalia, lat 28

Kwidzyn, nataliapawlowska...@gmail.com

Kurs:
Hiszpański na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-07-28
Host/IP:
*.internetdsl.tpnet.pl
Witam Panią! Myślę,że jest to najlepszy kurs,z jakim do tej pory się zetknęlam.
Jeszcze 3 lata temu nie mialam pojęcia o języku niemieckim,gdyż całe życie uczyłam się angielskiego.Dziś pracuję w Niemczech,rozmawiam,czytam książki w oryginale i oglądam niemiecką telewizję.Oczywiście do perfekcji jeszcze daleko,ale dzięki Pani lekcjom i swojej systematycznej pracy zrobilam ogromne postępy.Tubylcy twierdza,że dobrze sobie radzę,a ja nie ustaję w wysiłkach,by ciągle poprawiać swoje umiejętności językowe.
Dziekuję za tę wyjątkową możliwość i gratuluję pomysłu.

Jestem najlepszym dowodem na to,iż w wieku 60 lat również można nauczyć się języka.
Trzeba tylko chcieć! Pozdrawiam.Viola

Violetta, lat 60

Poznań, volna19...@gmail.com

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-07-27
Host/IP:
*.centertel.pl
Kurs jest fantastyczny. Dla początkujących nie ma lepszego. Nie warto wydawać pieniędzy na lektora czy lekcje w szkole językowej, jeżeli zaczynacie dopiero swoją przygodę z językiem francuskim. Lepiej skorzystać z proponowanego kursu internetowego. Potem, po przerobieniu kursu polecam prywatne lekcje z lektorem, na przykład przez skype, tak jak ja zrobiłem. Bardzo trudno nauczyć się języka francuskiego samemu, mi się nie udało, straciłem tylko mnóstwo czasu. Szkoda, że nie ma kolejnych podobnych lekcji dla osób bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz powtórzę, kurs jest fantastyczny. Mi bardzo się spodobały nagrania z wymową, z pięknym głosem lektorki.

Przemysław, lat 31

Ciechanów, petit_Dant...@yahoo.com

Kurs:
Francuski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-07-18
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo podoba mi się sposób w jaki został ułożony ten kurs. Przejrzysty, po kolei wszystko jest bardzo dokładnie tłumaczone. Dzięki uwagom autorki lekcje są ciekawe. Kurs odbieram jako przyjazny i na prawdę fajnie przyswajalny. Nie są to tylko suche fakty i regułki. Przeglądając niektóre opracowania w internecie, ciesze się , że zaczęłam poznawać japoński tutaj. Pozdrawiam

Aleksandra

a.fudali...@gmail.com

Kurs:
Japoński na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-05-18
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo dobre lekcje polecam

sabina, lat 66

Stare Juchy, kozlowski.starejuc...@wp.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-05-15
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Rozpoczęłam zabawę z językiem włoskim. Miałam zamiar przerobić kilka darmowych lekcji i wciągnęło mnie. Mało tego - uczę się też angielskiego. Kurs jest prowadzony profesjonalnie. Już poleciłam go koleżance.

Maria, lat 49

maria-starma...@wp.pl

Kurs:
Włoski na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-02-25
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam serdecznie Wszystkich,
jestem osobą początkującą - raczkującą w j. niemieckim ale uważam, że ten kurs jest na dużą 6!!! Wielkie gratulacje założycielom, jest S U P E R!!!
Serdecznie polecam i pozdrawiam,
slaw

slaw, lat 50

Piaseczno, slawek...@op.pl

Kurs:
Niemiecki na Szóstkę
Rodzaj opinii:
Jestem na TAK
Data:
2016-02-17
Host/IP:
*.neoplus.adsl.tpnet.pl