preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.04.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
To jest coś wspaniałego. Nareszcie ktoś wyszedł naprzeciw potrzebom mam, które nie mają możliwości brać udziału w jakimkolwiek kursie poza domem lub w innych. Polecam bardzo, bardzo mocno. I dziękuję pomysłodawcom. Na pewno wykupię pełen dostęp. Kurs super przygotowany merytorycznie. Bardzo dobrze przyswaja się język.

Jagoda
lat 32, Częstochowa, jago...@europoczta.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2010
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Polecam wszystkim ten kurs ;)
Tutaj naprawdę mozna nauczyc się języka szybko i rzetelnie,lepiej niz na prywatnych lekcjach, bez wychodzenia z domu ;P
Od niedawna uczę się włoskiego sama,po prostu dlatego,że mi się bardzo podoba ;)Nauka języków obcych idzie mi łatwo,nie mam z nimi problemów xD Zachęcam wszystkich aby poszli w moje ślady,bo naprawdę warto ;)
Pozdrawiam wszystkich ;)
<33

Kamila
lat 15, kamilka15...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2010
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Hola! Jestem naprawdę mile zaskoczona tym kursem. W szkole mam język niemiecki, który uwielbiam a dodatkowo uczę się angielskiego. Miesięcznie wydaję dość dużo pieniędzy na te dwa języki. Od dawna chciałam się zacząć uczyć hiszpańskiego. Zawsze gdy chciałam się zacząć uczyć mama mnie odwodziła od tej myśli. Teraz gdy mam ten kurs uczę się za niską cenę i kiedy i jak chcę. Planuję w wakacje skorzystać z kursu języka włoskiego :)

Marta
lat 15, Jarocin, kaczmarek.mar...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.03.2010
IP/Host: *.xdsl.centertel.pl
Ten kurs jest super! Mam 16 lat i w szkole nie mamy tego pięknego języka a ja zawsze chciałam się jego nauczyć i tu jest to możliwe! Przerobiłam już dwie lekcje i jestem bardzo zadowolona :) szkoda że za darmo są tylko 3 tematy no ale chyba skusze się aby kupić resztę ;D Na prawdę opłaca się!
Meci madame Małgosia ;D

Magda
lat 16, Wrocław, madzik123...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.03.2010
IP/Host: *.centertel.pl
Cześć! Dopiero co zaczynam się uczyć tego pięknego języka on-line i muszę przyznać, że na razie bardzo mi się ten kurs podoba. Można dysponować swoim czasem, uczyć się kiedy chce i ile chce! Jest to zatem bardzo elastyczna forma nauki języka, a dzięki nagraniom pani Kasi uczę się jednocześnie wymowy poszczególnych słów. Po prostu Bajer:)

Aleksandra
lat 19, Nowy Tomyśl, Olka17...@tlen.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.03.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uważam, że całkiem niezły kurs.
Ćwiczenia są bardzo ciekawe. Pisane japońskim systemem pisma zmuszają do nauki czytania, w przeciwieństwie do wielu książek gdzie zdania są napisane w transkrypcji łacińskiej. Dzięki nim mogę więcej ćwiczyć.
Podoba mi się również, że jest też wymowa. Czasami nie jestem pewna czy występujące w słowie "U" powinno byc nieme czy nie, dlatego też bardzo dziękuję za pomoc :)
Wiele rzeczy wytłumaczonych bardziej przystępnie niż w niejednej książce.
Dla mnie jest on uzupełnieniem wiedzy.
W sam raz dla osób rozpoczynających naukę japońskiego.

Gratuluję kursu. :)
Pozdrawiam.
Marta.

Marta
lat 19, Warszawa, marta...@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.03.2010
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Myślę że niemiecki jak angielski trzeba ocenić równą pasją jestem więc na TAK:)

Aleksandra
lat 9, Izbicko, blao...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.03.2010
IP/Host: *.slowianin.pl
naprawde bardzo mi sie podoba do na takich lekcjach nauczula sie wiecej niz na zwyklych w szkole dzieki:*

karolina
lat 12, Świnoujście, karolinadera...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2010
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs bardzo, a jak bardzo mi się podoba ponieważ gdybym zapisała się na korki, na pewno 37zł. braliby za dwie lekcje, a tu za 15, pytań nie muszę mieć żadnych, bo jak coś jest w lekcji to jest i nie zawracać sobie głowy tym pytaniem, nie trzeba się o to troszczyć, od tego są ci co to opracowali. Obecnie jestem w lekcji 4 i z wielką chęcią siadam przed komp by się uczyć.
Po za tym wszystko jest podzielone na takie części że idealnie jest się tu w to pogłębiać. Nie mogę się doczekać jak będę "parlować" .

Agata
lat 12, Prabuty, wiewiora...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2010
IP/Host: *.aster.pl
Serwis jest niesamowicie pomocny. Uczę się w szkole, ale moja nauczycielka często nie ma czasu czegoś dokładniej wytłumaczyć, bo musi gonić z materiałem. Znalazłam tu wiele potrzebnych informacji, zabrakło mi tylko większej ilości odmiany czasowników. Mimo wszystko, polecam tą stronę każdemu, kto uczy się języków.

Dominika
lat 13, kredk...@op.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.03.2010
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Kapitalny kurs! bardzo dziękuję tym wszystkim którzy utworzyli taką stronę.Przystępnie wytłumaczone lekcje, gramatyka. Co trzeba- pozaznaczane na kolorowo, możliwość słuchania i ćwiczenia wymowy tyle razy ile potrzeba, bez konieczności wstydzenia się gdy coś nie wyjdzie (bo jest się samemu). Komfort dla ludzi wiecznie zajętych, bo nie trzeba wychodzić z domu i lekcje można mieć nawet późno wieczorem lub o świcie.Jestem BARDZO ZADOWOLONA, robię szybkie postępy, wszystko wygodnie, bezstresowo. Polecam każdemu!!!

Regina
lat 30, Olsztyn, wiaterek9...@poczta.fm

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.03.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jest to świetny:)kurssssssssssss:*Japonski dosc łatwy choc wymowa strasznieeee trudna:):):):)super jezyk:*

Iza
lat 13, Wieluń, izulka6666...@gazeta.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.03.2010
IP/Host: *.tczew.net.pl
Kurs języka rosyjskiego jet super. Pierwszy raz nauka stała się dla mnie przyjemnością. Zdecydowanie polecam.

Ania Ś.
lat 28, tczew, mauro11...@onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.03.2010
IP/Host: *.tvkdiana.pl
Po wejściu na tą strone od razu wiedziałam, że trafiłam na to czego szukam. Na wakacjach odwiedziłam Paryż. Byłam zafascynowana ta kulturą i językiem. Fascynowało mnie to, że nic nie rozumiałam. A teraz staram się zrozumieć Pani Małgosia ma bardzo miły głos tak, że z chęcią chłone nowe słówka. Założyłam nawet specjalny zeszyt z Brigitte Bardot do nauki tego wspaniałego języka. Przerobiłam narazie 2 lekcje próbne ale napewno skusze się na reszte. Do wakacji zamierzam przerobić przynajmniej 2 częsci ;) Trzymajcie kciuki ;) Świetna robota Madame Małgorzato ;D

Julia Zuzanna
lat 15, Stalowa Wola, julia.ziaj...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.02.2010
IP/Host: *.c33.178.msk.pl
Kurs bardzo mi się podoba. Dzieki niemu przestałam uważać się za antytalencie językowe.

Janina
lat 60, Gliwice, janina.marsz...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.02.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam
Jestem bardzo zadowolona,"przerobiłam" już prawie wszystkie lekcje,teraz sobie wszystko utrwalam,no i z niecierpliwością czekam na trzecią część języka niemieckiego,a latem wyjazd do Niemiec i mój egzamin z niemieckiego w PRAKTYCE :)))
Pozdrawiam Panią Kasię,dzięki której lekcje są zrozumiałe.
Pozdrawiam Ania

Anna
lat 37, Wąwelno, ania.krysi...@onet.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.02.2010
IP/Host: *.ask4.pl
Mało jest na świecie ludzi robiących coś z prawdziwą pasją, właśnie znalazłem taką osobę na tej stronie;) Kurs moim zdaniem zasługuje na najwyższą ocenę. Dla mnie cena nie gra roli, muszę jak najszybciej zarobić i wykupić dostęp do kolejnych lekcji... już się nie mogę doczekać!!!xD

Merci Mme Małgosia

Bartek
lat 21, Oleśnica, globu...@tlen.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.02.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bonjour madame Małgosia. Pani strona jest bardzo ciekawa i interesująca. Ma tam fajne ćwiczenia i zadania. Nawet można dostać oceny! Szkoda tylko, że nie ma tam gier edukacyjnych, które ułatwiłyby pisownię i naukę francuskiego. To trochę szkoda! Łatwo zrozumieć zasady pisowni słówek bo pani bardzo jasno wytłumaczyła jak je zapamiętać bez rzadnych problemów. Codziennie wchodzę na tą stronę żeby porobić zadania i sobie wszystko przypomnieć! I jeszcze mi sie to nie znudziło! Au revoir madame Małgosia. Oczekuję na gry niech madame pamięta!

Magdusia
lat 10, Wysokie Mazowieckie, nina...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 17.02.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Wszystko jest OK , tylko cena mi nie odpowiada ;/
Kursy są świetne wymowa idealna . wszystko super .
tylko ta cena...moim zdaniem powinny to być darmowe lekcje .
a poza tym już od 4 lekcji się płaci ?
szkoda...

Klaudia
lat 14, Kłodzko, klaud...@artcotrade.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2010
IP/Host: *.chello.pl
Jak najbardziej kurs mi odpowiada. Tłumaczenie przystepne, zwłaszcza że kompletnie nie znam francuskiego a dzięki możliwości odtwarzania wymowy nauka jest ciekawsza. Raczej skuszę się na wykupienie dostępu :)

Katarzyna Trybura-Wojtkun
lat 31, Stargard Szczeciński, kas...@wiseman.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.02.2010
IP/Host: *.mietkow.com
To naprawdę świetny kurs J.Niemieckiego z pewnością będę z niego korzystać.

Anna
lat 12, aniakos_...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.02.2010
IP/Host: *.chello.pl
Przypadkiem weszłam na tą stronę i nie miałam zamiaru uczyc sie hiszpanskiego teraz gdy juz pobrałam kurs ciesze sie ze potrafie nastepny jezyk i planuje zakup nastepnego kursu tym razem chyba japońskiego ;P

Martyna
lat 14, p.piek...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.02.2010
IP/Host: *.174.164.23.dyn.user.ono.com
Pani Kasiu,mieszkam w Hiszpanii od dwoch lat i pomimo tego ze pracuje tu i mam kontakt z jezykiem na codzien
musze przyzanac,ze ten kurs bardzo mi pomogl,szczegolnie od strony gramatycznej.
Czekam na trzecia czesc z niecierpliwoscia.
pozdrawiam Angelika

ANGELIKA
lat 35, GIRONA, angielka1...@hotmail.es

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.02.2010
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Powiem tak- SUPER!
Kiedy pojawi się III część kursu języka niemieckiego?
Koniecznie musi pani opracować partię materiału dla zaawansowanych.
Czekam, czekam i nie mogę się doczekać.
Mam nadzieję, że nastąpi to już niedługo.
Pozdrawiam.

Aleksandra
lat 49, Wieleń, aleks.and...@onet.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.01.2010
IP/Host: *.hotelorient.com.pl
zdecydowanie jestem na taaaakkk!!!! mam narzeoczonego we włoszech i przed wizyta u tesciow musialam troche podszkolic sie jezyka wloskiego..(Marco zna cale szczescie polski)Dzieki Pani kursowi naprawde w przyjemny sposob przyswoilam sobie jezyk!! dziekuje i prosze trzymac kciuki!! rewelacja!!

Agata
lat 23, Kraków, oku...@vp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.01.2010
IP/Host: *.146.236.231.nat.umts.dynamic.eranet.pl
Ten kurs jest super!!!!!!!Razem z siostrą już po pierwszej lekcji,gadaliśmy jak Hiszpanie:).Dzięki tej stronie,nie muszę zapisywać się do jakiejś szkoły językowej.Podobają mi się też metody uczenia.

Michał
lat 12, Mońki, michi3...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.01.2010
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jak dla mnie boska strona ! Tak łatwo uczy się na niej języka włoskiego. Nie przypuszczałam, że nauka języka sprawi mi tyle przyjemności :) dzięki tej stronie mogę spełniać swoje marzenia bo zawsze chciałam się nauczyć włoskiego i teraz właśnie mam okazję. A dzięki dużemu rabatowi zaoszczędziłam dużo pieniędzy! Oby tak dalej !! :))

Paulina
lat 17, Tłuszcz, paulina13...@buziaczek.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2010
IP/Host: *.xcore.pl
Moim zdaniem kurs jest świetny. I i II część dzięki rabatowi kupiłam za jedynie 25 zł gdzie w rzeczywistości kosztuje 74. Brawo dla kogoś kto to wymyślił.
Po przerobieniu dwóch części zamierzam kupić jeszcze III.

;)

Wiola
lat 16, Jarosław, wiola...@vp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.01.2010
IP/Host: *.bialapodlaska.vectranet.pl
Chociaż przerobiłam tylko 3 lekcje jestem bardzo zadowolona. To wspaniałe rozwiązanie dla osób, które chcą się uczyć takiego świetnego języka jak japoński a mieszkają w małym mieście no jak moja Biała :)

Kasia
lat 14, Biała Podlaska, kasia21-20-...@o2.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.01.2010
IP/Host: *.sol2.cable.ntl.com
Chciałabym tylko dodać, że istnieje fajna, darmowa stronka do ćwiczenia alfabetów Hiragana i Katakana, http://www.realkana.com/practice/
dostępna również po polsku, mam nadzieję że komuś się przyda, oczywiście jako dodatek do świetnego kursu na 6ka.pl :)

Anne
lat 22, West Midlands, kisayu...@googlemail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.12.2009
IP/Host: *.customers.vivodi.gr
Jestem na tak gdyż kur jest odpowiednio przygotowany,ciekawie prowadzony i ułatwia nauke francuskiego.Pani Małgosia bardzo dobrze tłumaczy gramatyke i literature tego pięknego języka. Napewno wykupie ten kurs.Mam jedno pytanie jak należy wykupić kurs ponieważ mieszkam w Atenach.

Robert
lat 15, Ateny, are1...@onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.12.2009
IP/Host: *.net.zeork.com.pl
Świetna stronka! Po francuskim biorę się za doskonalenie włoskiego, a potem hiszpański od podstaw, no i kusi mnie japoński! To się chyba nazywa GŁÓD WIEDZY lub ŻĄDZA JĘZYKÓW!!! Jedyne co mnie martwi - jako lektora języka rosyjskiego - to czy przy tak dobrych stronach nie stracimy chętnych na tradycyjne kursy!!!! :) :) :) POLECAM WSZYSTKIM 6ka.pl!!!

Aleksandra
lat 25, Grójec, aleksandra.kocewi...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 27.12.2009
IP/Host: *.acn.waw.pl
Przepraszam, ale się pomyliłam i jednak powinno być watashi ale kurs i tak do bani.

Magda
lat 15, misiunia.lil...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 27.12.2009
IP/Host: *.acn.waw.pl
Witam.
Kurs zawiera błędy takie jak : WATASHI wa Magda desu.
Powinno być Watakshi ;).
Jest też w niektórych zdaniach błędna wymowa, trochę jakby - bez akcentu.
Cyt. ,,Ułatwienie wymowy..." Przecież na pierwszej lekcji angielskiego w szkole już uczą POPRAWNEJ wymowy, a nie - a teraz wam uprościmy wymowę. Tak NIE ma. Zobaczycie, będziecie mieć błędy i sobie nie poradzicie, a jak tam polecicie, to zobaczycie, zamiast powiedzieć poproszę sushi, powiecie np: Zjadłam robaka, lub jeszcze gorzej.
Jeśli już, to kurs na ... [adres usunięty] jest o niebo lepszy.

Magda
lat 15, misiunia.lil...@gmail.com


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Dziękujemy za surową, choć mało konstruktywną krytykę. Informujemy także, że link do innej strony zawarty w opinii został usunięty, aby jej autorka nie była posądzana o kryptoreklamę konkurencyjnego kursu.

Odpowiedź autorki kursu, p. Marii Waśniewskiej:
Co do pierwszego "błędu", to obecny zapis w lekcji jest całkowicie prawidłowy, a w błędzie jest niestety Pani. Co do mojej wymowy japońskiej to jest ona poprawna i zgodna z zasadami, potwierdzają to także rodowici Japończycy, z którymi często rozmawiam i którzy zapoznali się z kursem.

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.12.2009
IP/Host: *.kalisz.mm.pl
Dzięki kursowi mogłam zacząć się uczyć wymarzonego języka! Jest cudowny! Idealnie ułożony, perfekcyjny! Dziękuję! ;)

Natalia
lat 15, Kalisz, natuu...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.12.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Profesjonalna strona, godna polecenia dla osób, które nie mają czasu bądź z innych powodów nie są w stanie uczęszczać do szkół dziennych!
Poprostu dzieło godne nagrody! Jestem początkujący, i poprostu jest w 1szym dzialem tak przejrzysto opisane, że bardziej się nie da! Polecam, pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu strony i kursów!!! ;]

Marcin
lat 17, Świdnica, fire...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.12.2009
IP/Host: *.chello.pl
Super sprawa - tanio ,prosto i przyjemnie. Pani ,która prowdzi lekcje ładnie akcentuje słówka i wogle bardzo proste zrozumiałe są opisy do lekcji. Trzeba rozwinąć lekcje muzyczne, super dużo słuwek już umiem zaśpiewać refren całkiem nieźle :P. Proponuje pieśni legi cudzoziemskiej proste, rytmiczne dla takich świerzaczków jak ja super na początek . Édith Piaf to jednak wyższa szkola jazy. Pozatym tekst legi są już z tekstem i dołączone są ścieżki dzwiekowe wystarczy kliknąc na nutki , na tej stronie polecam:http://www.legiacudzoziemska.com/muzyka.php

Paweł
lat 25, Gdańsk, pawel.dymnicki...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.12.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Zawsze wydawało mi się, że język hiszpański jest bardzo niewyraźny i zbyt szybki, żeby cokolowiek z noego wychwycić. Okazało się, że nie jest taki trudny. Dlatego bardzo dziękuję.

Szymon
lat 13, Płochocin, szymon.ryt...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.12.2009
IP/Host: *.bethere.co.uk
Stronka bardzo fajna i godna polecenia. Jako osoba mieszkająca w małym miasteczku w Anglii, pracuję przez większość dnia i nie mam ani możliwości, funduszy ani motywacji by uczęszczać na kursy językowe, których zresztą w moim rejonie jest jak na lekarstwo. Wasza strona to wspaniała alternatywa dla ludzi takich jak ja - uczę się, kiedy mam czas, mogę się osłuchać z wymową i wszystko jest dobrze wytłumaczone. Wiedzę przyswajam przy laptopie z ciepłym kubkiem herbaty wtedy, kiedy mam ochotę. Mam nadzieję, że w przyszłości ktoś wpadnie na pomysł stworzenia tu kursu języka portugalskiego - mój narzeczony jest portugalczykiem i chciałabym wreszcie nauczyć się tego języka.. W każdym razie strona jest super!

Anne
lat 22, West Midlands, kisayu...@googlemail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.12.2009
IP/Host: *.acn.waw.pl
Zawsze myślałam, że język japoński będzie nie do nauczenia się.
Była to dla mnie prawie że czarna magia. Zaczęłam szukać gdzie mogę się nauczyć tego języka, ale nie mogłam znaleźć dobrego źródła, a nauczenie się tego języka było dla mnie marzeniem. Wreszcie wchodzę w Google i wpisuję - nauka hiszpańskiego, bo myślałam, że już nie mam gdzie znaleźć nauki japońskiego - myliłam się! Teraz wiem, że nauka tego to coś super i nareszcie spełniam swoje marzenia! =*

Julia
lat 10, julia.gorzyns...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.12.2009
IP/Host: *.chello.pl
Dziękuje bardzo Kasiu za ten kurs niemieckiego widzę że to co robisz to robisz z pasją i miłością i to się liczy , to jest wspaniałe !!

Damian
lat 23, Kraków , damianbor...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.11.2009
IP/Host: *.50.126.222
Znam dużo polskich stron z japońskim,ale ta jest zdecydowanie najlepsza!
Wykupiłam drugą część(niestety podstawy opanowałam z innych źródeł.Na dodatek bardzo długo czasu mi zajęło nauczenie się ich!)i przyznam że tutaj jest wszystko bardzo jasno i łatwo opisane. Z wami nauka sprawia mi większą frajdę!!! :)

Ps:Czy w przyszłości będzie napisane w jakiej kolejności pisze się kreski "Kanji"???

Alex
lat 16, Zgorzelec, obieramziemnia...@op.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.11.2009
IP/Host: *.eltronik.net.pl
Arigatou gozaimasu za udostępnienie kursu! Bardzo przyda mi się do utrwalenia wiedzy =] Do tej pory uczyłam się z angielskich książek i nie wszystkie problemy gramatyczne były dla mnie zrozumiałe. Jeszcze raz dziękuję!!!

Sol
lat 16, black.le...@op.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.11.2009
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Weszłam na tą stronę całkiem przypadkiem i zobaczyłam, że są kursy japońskiego więc weszłam z wielką ciekawością. kompletnie sobię nie wyobrażałam, że ktoś (nie z japonii) może pisać i czytać japoński!!! weszłam..., poczytałam..., i byłam zaskoczona że ja to rozumiem!!!!!! pierwsza lekcja, druga lekcja, teraz trzecia i gadam do mamy po japońsku..!!!! nawet pisze..! chociaż kiedyś to była dla mnie czarna magia...!!! niedługo skończe trzecią.... a wtedy?? chyba nie wytrzymam i wykupię pierwszą część..!! na prawde super!!! chodź czasem nie moge się połapać w tych znakach.... ale alfabet już wydrukowałam i będę wkuwać... wolę to niż angielski i niemiecki, które mam w szkole! jestem zafascynowana japońskim. Być może dlatego, że jest on niespotykanym i oryginalnym językiem.. więc SUPER!!! jestem na TAK! ;)

inka9726816
lat 12, inez...@amorki.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.11.2009
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Przerobiłam lekcję próbną z poziomu zaawansowanego, jest dobrze opracowana, pomaga ćwiczyć wymowę, są wskazówki dot.gramatyki. tematyka jest bardzo bliska życiu i o to przecież chodzi.Podoba mi się.

Danuta
lat 47, Jelenia Góra, danuta...@libero.it

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.11.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Po 27 latach pobytu w Anglii przyszlo mi zmienic miejsce zamieszkania ze wzgledu na prace meza. Jestem w Niemczech juz ponad dwa lata i musze przyznac ze smutkiem ze nauka niemieckiego przychodzi mi z trudem. Glownym powodem jest wiek a takze chyba fakt ze przyjazd tutaj nie byl moim wyborem ale koniecznoscia. Jednakze po znalezieniu waszego kursu mam gleboka nadzieje ze to sie zmieni. Tymczasem cwicze lekcje probne i musze wykupic reszte lekcji. Jest to najlepszy kurs internetowy z niemieckiego jaki znam i juz go polecilam wielu znajomym.
Jesli zas chodzi o kurs z angielskiego dla zaawansowanych polecam zespolowi 6tki i innym niemiecka strone interenetowa (doskonala), w jezyku angielskim i niemieckim - http://www.ego4u.com/en/cram-up/grammar. Doskonala strona do cwiczenia gramatyki na zywo. Strona jest bezplatna.

Ela
lat 56, Frankfurt am Main, elaziran...@hotmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.11.2009
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Siema ;d mam 12 lat i mieszkam w niemczech od pól roku ;D i sie ucze tu niemieckiego wykupie se wlasnie za 40 zl dostep ;D Pozddro

Oskar
lat 12, Springe, dragonball1...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.11.2009
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Super ,mogę wyjechać gdzie chce (oczywiście jak wyrobie paszport)bez obawy że nie znam języka,super!!!!!!!!!

Marta
lat 12, Wałbrzych, martka-19...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.11.2009
IP/Host: *.l.pppool.de
Jestem osoba w srednim wieku. Hmm...
Dawno temu uczylam sie jezyka niemieckiego ale nigdy go nie uzywalam...
Teraz, zycie spowodowalo, ze musze szybko przypomniec swoje wiadomosci, ktore jeszcze zostaly i dodac nowe... :( Niecierpliwie zaczelam szukac w internecie cos dla siebie. I, o dziwo znalazlam! Kurs jest bardzo fajny i przystepny. Chociaz glowa juz nie ta...;) Ale mam nadzieje, ze powoli ogarne stare i nowe wiadomosci. Dziekuje Wam bardzo za swietny pomysl! Zycze duzego zainteresowania i pozdrawiam serdecznie Maria :)

Maria
lat 55, rene....@interia.eu

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.11.2009
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kasia to moja ukochana Profesora,która cierpliwie uczyła mnie hiszpańskiego przez kilka lat!to dzięki Niej zaczęłam mówić en espańol,choć opór miałam duży.Kasiu! lekcje muzyczne są super pomysłem,świetnie to zrobiłaś..Viva Kasia!!!!

Margarita
Kraków, margo...@interia.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię