preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2013
IP/Host: *.play-internet.pl
Same lekcje próbne już pokazują jak dobrze "zrobiony" jest ten kurs. Wielkie podziękowania dla
Pani Anny Niedzielko.

Rafał
lat 25, Szczecin, jimmyszczec...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.10.2013
IP/Host: *.226.51.114.awist.pl
Jestem zachwycona wykladami a z j.włoskiego ,przy okazji uczę się ich zwyczajów,wspaniale ,na 6.

Bożena
lat 43, Krakow, palka...@onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.10.2013
IP/Host: *.designadv.eu
Wspaniały kurs. Wyrazy uznania szczególnie za dodatkowe lekcje i za słownictwo.

Dawid
lat 36, Kołobrzeg, hidalgo...@tlen.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.10.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Ten kurs jest super. Lepszego nie nie znajdziecie nigdzie indziej. Dopiero zaczęłam naukę, a już jestem nim zachwycona. Polecam wszystkim z całego serca. Gratulacje dla autorki !!!!

Beata
lat 46, Ciechanów, palb...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2013
IP/Host: *.134.77.9
Świetne kursy, dzięki rozszerzonemu materiałowi można nauczyć się jeszcze więcej.
Gdyby jeszcze był na stronie słownik tłumaczący na różne języki byłoby nieziemsko ;) ale jest bardzo bardzo dobrze.
Gratuluję pomysłu :)

Joanna
lat 27, -, ascka5...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2013
IP/Host: *.designadv.eu
Doskonały kurs. Polecam i czekam niecierpliwie na III część.

Dawid
lat 36, Kołobrzeg, hidalgo...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.09.2013
IP/Host: *.cdma.centertel.pl
Super!!!!. moge sie uczyć czytając i słysząc wyrazy poprzez ich powtarzanie
duża 6.z +) brawo

bozena
lat 57, Swiękity, bozenasikora195...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.09.2013
IP/Host: *.in.net.pl
Jestem Sylwia, jestem w 1 klasie gimnazjum, dopiero zaczynam się uczyć hiszpańskiego. na początku, w szkole z hiszpańskiego nie rozumiałam gramatyki i trudno było mi się nauczy większości słówek, wymowa też była trudna. na razie potrafię więcej niż wymaga tego nauczyciel ale to przez to że byłam tak ciekawa dalszych lekcji... dzięki tej stronie dostrzegłam jak wspaniałym językiem jest język hiszpański. jego nauka po prostu sprawia mi przyjemność. a to wszystko właśnie przez tą stronę, dziękuję...

sylwia
lat 13, tarnów, juchasylw...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.09.2013
IP/Host: *.ewe-ip-backbone.de
Zanim natknęłam się na ten kurs przerobiłam mnóstwo innych. Uczyłam się też z książek i płyt. Nic mi nie wchodziło do głowy. Odkąd uczę się z kursem "Niemiecki na Szóstkę" coraz lepiej pojmuję ten język. Bardzo dobrze jest tutaj wytłumaczona gramatyka. Fajne jest też to, że można od razu uczyć się pisać i czytać. Jestem bardzo zadowolona z tego kursu i mam zamiar zakupić następne części.

Monika
lat 38, boni...@interia.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.09.2013
IP/Host: *.nyc.res.rr.com
Bardzo cenie sobie ten kurs.Jest bardzo dobry. Polecam wszystkim.

Grazyna
lat 61, Nowy Jork, babciasimo...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2013
IP/Host: *.warszawa.mm.pl
właśnie poszłam do gimnazjum i wcześniej uczyłam się hiszpańskiego a teraz zaczęłam się uczyć niemieckiego i ta strona mi strasznie pomaga

Zuzanna
lat 13, Warszawa, powiedzial.a...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.08.2013
IP/Host: *.CNet.Gawex.PL
Widziałam już całe mnóstwo stron z japońskim, tyle, że ta podoba mi się najbardziej:-)
Na poprzednich stronach nie było np. video odtwarzających wymowę słów, a poza tym,
te inne były strasznie nudne:-)

Sandra
lat 11, Drawsko Pomorskie, sandra.jachyms...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2013
IP/Host: *.tarnow.mm.pl
Niesamowita strona! Przez ponad 6 długich i mozolnych lat uczenia się języka niemieckiego w szkole nie nauczyłam się tyle ile dzięki temu kursowi! Polecam w 100% :)

Paula.
lat 16, Tarnów, paula2...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 01.08.2013
IP/Host: *.delfi.no
Muszę powiedzieć, że kurs spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przy odrobinie systematyczności postępy mogą być i są imponujące. Jedynie denerwujące jest to, że podczas testu lub utrwalania, poprawna jest tylko jedna odpowiedź i trzeba ją dokładnie wpisać tak, jak to przewidział autor! Np. przy tłumaczeniu "Je viens de France." prawidłową odpowiedzią jest tylko "JA pochodzę z Francji.", kiedy przecież równie poprawną powinna być odpowiedź bez zaimka osobowego w tłumaczeniu polskim, czyż nie?
Ogólnie polecam - łatwy i szybki dostęp do lekcji, powtórek, fiszki, lista zdań itp., pomagają każdemu uczyć się w formie jaka najbardziej mu odpowiada. Za tę cenę kursu, nie można znaleźć nic lepszego!

Radosław
lat 38, Stavanger, rw.expertdesi...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.07.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczyłam się angielskiego przez wiele lat, ale miałam problem z wymową angielską. Rozmowa z obcokrajowcami przychodziła mi z wielkim trudem... a potem trafiłam na tę stronę i chyba tak szybko się nie pożegnamy :)

Monika
lat 23, Kraków, mmonisi...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.07.2013
IP/Host: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net
Generalnie jestem na tak. W zasadzie znam już dość dobrze język angielski i kurs traktuję jako powtórkę i doszlifowanie umiejętności. Zauważylem kilka drobnych błędów i niedociągnięć (nic poważnego). Uważam, że kurs jest ciekawszy, niż ślęczenie nad książkami

Paweł
lat 28, New Ross, pawlakpak...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.07.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie jestem młodą osobą, więc już nauka nie idzie mi tak łatwo jak w młodości, tym bardziej że nigdy nie miałam zdolności do języków obcych. Kupiłam już trzy różne kursy i po pewnym czasie okazywało się, że to nie dla mnie ( wymowa nie wyraźna, nie to czego chcę się uczyć ) Ten kurs zachęcił mnie niską ceną i dużym rabatem. Myślałam że to pewnie jeden z wielu, że i tak sama się niczego nie nauczę, a to było BINGO wreszcie lekcje z b.dobrą wymową, wytłumaczone w prosty sposób, na bieżąco ćwiczenia i powtórki. Wiem jakie robię błędy i widzę postępy. Mogę wracać do lekcji kiedy chcę i ile chcę. Zakupiłam część 1 i do tego słownictwo z tych 2 się uczę, a słownictwo rozszerzone zostawiam sobie na czas kiedy przerobię lekcje części 1. Na pewno będę kontynuować naukę z dalszych części. Spokojnie mogę polecić te kursy wszystkim, a szczególnie zachęcam osoby starsze, tu z pewnością nauczycie się j.niemieckiego. BEATA

Beata
lat 51, Spychowo, beciakier...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.06.2013
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Przerabiam pierwszą część i póki co idzie mi chyba nieźle. Może w końcu nauczę się jakiegoś języka w wakacje, bo zawsze nic z tego nie wychodziło.:)
Kurs jest bardzo fajny i fajnie, że rozpoczyna się od typowych wyrażeń, a nie gramatyki, choć zgodzę się, że ona również jest ważna. Mam jednak jedną uwagę. Twierdzi Pani, że ćwiczenia się związane z lekcją. Mimo wszystko np. w ćwiczeniach do lekcji drugiej w zadaniu 4 w punkcie f. można zarówno przyjąć, że odpowiedź może brzmieć "do zobaczenia później" albo "do zobaczenia wkrótce", gdyż w lekcji było podane, że wyrażenia tego używamy, gdy zobaczymy się z kimś dziś albo w najbliższej przyszłości. Tak samo w punkcie c. mogłoby być "do zobaczenia jutro" lub też znów "do zobaczenia wkrótce".:)

Barbara
lat 19, Warszawa, basik...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.06.2013
IP/Host: *.110.internet.malbork.pl
Kurs naprawdę godny polecenia, podczas nauki jednego bloku tematycznego człowiek jest w stanie podczas tygodnia edukacji na portalu 6ka.pl pojąć i poszerzyć wiedzę, która nabywał przez kilka lat nauki w szkole. Właśnie skończyłam 3 cześć niemieckiego, ale po przejściu 3 lekcji z kolejnej części co robie?- - - - > odkładam na wykupienie dostępu;)

Magdalena
lat 25, Nowy Staw, magdalenakaz...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.06.2013
IP/Host: *.tvkslupsk.pl
Jestem na tak w 100% - to genialny portal. Dzięki temu, że mogę ćwiczyć i przerabiać poszczególne lekcje wiem że mój poziom z dnia na dzień będzie coraz lepszy. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się zakupić pozostałe kursy by przerobić całość. Polecam wszystkim naprawdę, bo warto, a cena jest niewielka w porównaniu z innymi kurami.

Joanna
lat 26, Słupsk, czelitkaa19...@onet.eu

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.06.2013
IP/Host: *.cable.teksavvy.com
Lekcje tlumaczone sa dosc przejrzyscie.Troche cw.i powtorki na poczatku nastepnej lekcji tez sa ok.Utrwalamy sobie a czasem widac ,ze cos umknelo naszej uwadze.Oby tak dalej.
ps.nie mam polskich znakow w laptopie za co przepraszam,ale licze ze moja pisanina jest czytelna.Pozdrawiam -kursantka poczatkowa(na probie)Jesli mi sie spodoba to kupie nastepna czesc.

Barbara
lat 57, Toronto, ziolb...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.06.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Kurs opracowany metodycznie perfekcyjnie. Przerabiając go zgodnie z zaleceniami autorek, opanowujesz język błyskawicznie. Gratuluję obu Paniom i polecam wszystkim.

Viola
lat 57, Poznań, volna19...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.06.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nie uczę sie dlugo ale juz po 3 lekcjch moge stwierdzić , że jest genialny !! Dziekuję za darmowy dostęp za udział w ankiecie !! To dla mnie bardzo ważne , że mogę się rozwijać

monika
lat 16, trzcianka, monika199...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.06.2013
IP/Host: *.range86-178.btcentralplus.com
Nigdy wczesniej nie uczylam sie j. angielskiego. Korzystam takze z innych kursow online i musze stwierdzic, ze ten jest prowadzony w bardzo jasny jak dla mnie sposob, jestem z tego kursu zadowolona.

Halina
lat 63, halinkaopa...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.06.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Jest mi ciężko się uczyć, bo na stare lata w ogóle wszystko jest trudniejsze :) ale ten kurs polubiłam od pierwszej chwili i przezwyciężam trudności. Lubię głos pani Kasi a wszystko wytłumaczone jest przystępnie nawet dla takiego tłuka jak ja...

Helena
lat 49, Wrocław, maj...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.05.2013
IP/Host: *.wroclaw.mm.pl
Przeglądałam wiele kursów w internecie, ale ten jest najlepszy : ) Po pierwszej lekcji można powiedzieć, że opanowałam podstawy : ) Nagrania są wyraźne i wolne co sprzyja nauce =^^= Jedyne do czego mogę mieć zarzuty to ceny pakietów. Edukacja kosztuje :P
Kurs naprawdę świetny =^^= =3
Pozdrawiam Panią Małgosie =^^=

Marianne
Marianne...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.05.2013
IP/Host: *.jeleniagora.hypnet.pl
Salut !
Na prawdę weszłam na właściwą stronę !! Lepszej w życiu nie widziałam ;D
Ja z moją mamą uczymy się razem Francuskiego ,Mama jest na 3 części a ja na pierwszej i na czwartej lekcji siedzie ^.^ Nigdy nie myślałam że Francuski sprawi mi tak dużo radości . W przyszłości chce wyjechać do Francji , już nie mogę się doczekać !
No ale mam pytanko w jakim kraju pani mieszka ;D

Papa !!

Michalina
lat 13, Wrocław, ajma...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.05.2013
IP/Host: *.slupsk.vectranet.pl
Po dłuższej przerwie w nauce języka włoskiego wg.I kursu,przeglądam wersję unowocześnioną i ogromnie sie cieszę ,jest wspaniala " lepiej wchodzi do głowy"polecam ,polecam zachęcam naprawdę warto.

elzbieta
lat 67, Slupsk, elzunia.sz...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2013
IP/Host: *.dynamic.mnet-online.de
Wykupilam ostatnia juz czwarta czesc tego kursu po zadowalajacym etapie nauki poprzednich.Dzieki Waszemu kursowi z latwoscia ukonczylam kurs A2 w Niemczech i niedlugo skoncze B1. Gdy przyjechalam do Niemiec podstawy nabylam tylko z Waszego kursu i mi wystarczyly. Aktualnie bede zglebiala cz.4 i mysle ze bedzie coraz lepiej. Wiadomo, nie wystarczy materialy do jezyla dac pod poduszke zeby samo weszlo do glowy:-) Wystarczy troche ambicji, samozaparcia z wyeliminowaniem lenistwa ktore na ogol tkwi w charakterach ludzkich.Staram sie z nim walczyc i na szczescie WYGRYWAM czego i innym z calego serca zycze-Halina

Halina
lat 61, Monachium, halina22...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.05.2013
IP/Host: *.toya.net.pl
Długo nosiłem się z zamiarem wykupu pierwszej części kursu i muszę przyznać ze jestem mile zaskoczony.. Materiał w lekcjach, które wymagają wykupu jest dużo obszerniejszy aniżeli jest to w lekcjach pokazowych. Naukę w ten sposób traktuje jak element relaksu- zgodnie z zasadą moich nauczycieli od języków obcych 15 minut dziennie codziennie!
Nie miałem wcześniej styczności z tym językiem. Z chęcią będę korzystaj z kolejnych części kursu jeżyka hiszpańskiego
Nie ukrywam, że również interesowałby mnie kurs języka szwedzkiego.

Arkadiusz
lat 26, Łódź, sz-arkadiu...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2013
IP/Host: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it
Kurs jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Jestem juz w trakcie drugiego etapu. Najbardziej podoba mi się, to że tłumaczenie gramatyki, jest naprawdę przedstawione w prosty sposób tak jak w powiedzeniu " jak krowie na miedzy". hehe...POLECAM.

Małgorzata
m.jankowsk...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.04.2013
IP/Host: *.unitymediagroup.de
Świetna nauka, tylko ma jedną wadę, nie sprzedaje chęci:)i nie wiem gdzie ją kupić. Po za ty jest super:)

Barbara
lat 61, Wałbrzych, bkwiatkowska...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.04.2013
IP/Host: *.icpnet.pl
Kurs jest super!!! Jestem w 100% na tak. Polecam ten kurs. Wszystko jest świetnie wytłumaczone.

Julia
lat 13, Poznań, akiko_20...@spoko.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.04.2013
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Po prostu Super! Łatwa nauka! Zachęcę koleżanki;)

Alicja
lat 13, Lilka9...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.04.2013
IP/Host: *.pools.arcor-ip.net
Witam!
Polecam ten kurs.
Gramatyka jest w bardzo prosty sposób omówiona.
Wymowa słówek jest bardzo dobra.
Tylko uczący się musi być pilny i systematyczny.
Polecam!
Pozdrawiam Panią Kasię.

Adam
lat 59, Rheinberg, adam-s...@gmx.de

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.03.2013
IP/Host: *.adslplus.ch
Kurs jest bardzo dobry,czytelne i zrozumiale lekcje,dobre cwiczenia,ale trzeba z naszej strony systematycznosci,zeby byly efekty.NAjwazniejsze,ze moge sie go uczyc bedac w SZwajcarii. Polecam goraco
-SUPER

Malgorzata
lat 63, gosia_le...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.03.2013
IP/Host: *.164.rako-lan.pl
Nic lepszego dla mnie dotychczas nie poszukałem.OK!

Wiesław
lat 61, Wągrowiec, wieslaw10...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.03.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mam 11 lat, na imię mam Kaja. Interesuję się Paryżem i bardzo chciałam nauczyć się francuskiego. Rozumiem już parę zdań, jestem z siebie dumna :) Świetna strona, polecam: pani Małgosia świetnie tłumaczy, można się "osłuchać". Pozdrawiam ;)

Kaja
lat 11, Toruń, misskaja5...@tlen.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.03.2013
IP/Host: *.olsztyn.vectranet.pl
Świetny kurs:) Bardzo bardzo polecam:)

Marta
lat 33, Olsztyn, august...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.03.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Ja także jestem zachwycona kursem. Zajrzałam na stronę z ciekawości, bo szukałam słownika polsko - francuskiego do przetlumaczenia czegoś. Dzięki tej stronce ten piękny język przestał być dla mnie straszny, jedynie wymowa niektórych słów sprawia mi pewne trudności. Przydałby się zapis fonetyczny, ale poza tym jest super. Dziekuję Pani Małgosiu.

Katarzyna
lat 31, Kraków, kas82i...@wp.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.03.2013
IP/Host: *.163.23.193
Witam serdecznie,
od 8 lat mieszkam na Majorce.Od pazdziernika zaczelam uczyc sie jezyka rosyjskiego w szkole jezykowej.Jednak co roku w okresie Bozego Narodzenia przylatuje do Polski aby byc z najblizszymi.Oznaczalo to jednak dla mnie,ze kiedy wracalam na zajecia do szkoly po dwumiesiecznej przerwie,czekaly mnie duze zaleglosci.Nic bardziej mylnego.Z kursem rosyjski na szóstke,który slaralam sie przerobic w grudniu w domu,nie tylko nie mam zaleglosci,ale nawet jestem do przodu z materialem:)Bylo to dla mnie wielkim zaskoczeniem,ale jednoczesnie rozpierala mnie duma.Bardzo polecam wszystkim kursy na 6ka.pl,to nie tylko frajda i przyjemnosc ale tez pozyteczne spedzenie czasu.

Ewa
lat 28, PALMA DE MALLORCA, salsi...@o2.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.02.2013
IP/Host: *.zory.vectranet.pl
Tego szukałam. Nie trzeba wkuwać całej cyrylicy od razu, tylko po kolei na konkretnych przykładach. Dla mnie bomba! Polecam!

leli
lat 32, lila.ksiaz...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.02.2013
IP/Host: *.pools.arcor-ip.net
Jestem bardzo zadowolona z kazdej lekcji.Bardzo chetnie wracam do poprzednich lekcji i cwiczen.Polecam zarowno poczatkujacym jak i zaawansowanym.
Urszula z Sankt Augustin

ursula
lat 57, sankt augustin, ul...@gmx.net

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.02.2013
IP/Host: *.blue-system.pl
Polecam.
Oprócz wszystkich wymienionych zalet kursu - dykcja nauczycielki bardzo pozytywna w odbiorze,
Kurs opracowany przejrzyście.Dostosowany do realiów samouka.
Nie męczy,narracja SUPER

Ewa
lat 55, Myszków, ewafriedrich...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.02.2013
IP/Host: *.183.219.168.dsl.dynamic.t-mobile.pl
Jestem bardzo zadowolona, wykupiłam cały kurs i uczę się systematycznie.
Wszystko jest jasno wytłumaczone, lekcje ciekawe, chociaż według mnie przydałoby się więcej ćwiczeń pisemnych wraz z odpowiedziami.
Pozdrawiam zespół 6

Mariola
lat 54, Łódź, mariola.jurec...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.02.2013
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Jak dla mnie BOMBA po pierwszej lekcji mimo, że próbna to już potrafię się przedstawić powiedzieć gdzie mieszkam a także się spytać. Jestem na TAK i zapewne kupie kolejne lekcję. Polecam dla kogoś kto nie miał jeszcze styczności z językiem tak jak ja.

Kamil
lat 16, Wrocław, kamkuria...@gmail.com

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.02.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Tak, naprawdę to miałam zamiar uczyć się tylko języka angielskiego, ale zaczytałam się w kursie rosyjskiego i teraz uczę się dwóch języków, co naprawdę sprawia mi dużą przyjemność :)

Ela
lat 27, rzeszów, ekrecichwost....@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.02.2013
IP/Host: *.play-internet.pl
Po pierwszej lekcji włoskiego jestem pełna zapału.
Zobaczymy co będzie dalej..
Ciao! :)
Małgorzata

Małgorzata
lat 58, Zabrze, aisog...@gazeta.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.01.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs 6ka.pl jest bardzo fajny, łatwo przyswajalny. Lekcje są interesujące tematycznie, a jednocześnie przekazują sporą bazę gramatyczną. Obecnie uczęszczam na kurs prowadzony przez Native Speakera i stwierdzam, że dodatkowe lekcje z 6-ki są wspaniałym dopełnieniem kursu. Czasem nawet gramatyka jest lepiej wytłumaczona niż na zajęciach. Nauka z 6-ką jest przyjemna i ciekawa. Polecam wszystkim stawiającym sobie nowe wyzwania :) !!!

Chilli
Gdańsk, g.czapiews...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.01.2013
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Kurs niemieckiego jest rewelacyjny ponieważ ucze się słowek zwrotów gramatyki ale rownież poprawnej wymowy a to najwiekszy PLUS TEGO KURSU !!!
Wiesia

wiesia
mosina, mwies...@neostrada.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię