preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.04.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
stronka jest świetna!!!!!!!!!!
patrzałam se w google...i...?
trafiłam na ta bombową stronkę.
Karzdy może się uczyć.JESTE SUPER TA STRONKA:D

olcia :)
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.04.2005
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
polecam wszystkim poczatkujacym ta stronke, jest naprawde dobra. Niestety moje poczatki z niemieckim nie wspominam dobrze, od razu sie z niechecilam. Niestety nie wszyscy nauczyciele chca nauczyc a jedynie wymagaja i leca z materialem! Z checia przejrzalam lekcje i bez problemu poradzilam sobie z testami! Jest moze gdzies podobna stronka dla "srednio zaawansowach" i "zaawansowaych"? jeszcze raz gratuluje pomyslu i zycze wszystkim powodzenia!!!

Justi
justyn_k...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.04.2005
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Ten kurs jest super!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asia
asiamiszt...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.03.2005
IP/Host: *.10.14.vie.surfer.at
czesc, jestem barszo zadowolona z kursu niemieckiego, jest bardzo dokladny przyjemnie jest sie go uczyc jestem naprawde bardzo zadowolona

susan
sus...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.03.2005
IP/Host: *.2-0.pl
Jestem uczniem I klasy XXXIII Liceum w Krakowie.I jestem bardzo zadowolony z tego kursu.Uczę się niemieckiego pierwszy rok i już dużo umiem kurs dużo mi pomógł.Z kursu korzystam od miesiąca typu e-mail.Normalnie nie było by mnie stać na płatny kurs

Gacek
Gacek3...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.03.2005
IP/Host: *.daminet.pl
Witam , mam problemy z J. Niemieckim mam nadzieje , że ten kurs mi bardzo pomoże.

rozek
roz...@shl.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.02.2005
IP/Host: *.51.228.10
witam wszystkich serdecznie

dopiero przebrnąłem przez pierwsza lekcje

powiem krótko jestem bardzo zadowolony z tego czego tu mogłem poznać i zapamiętac

tym bardziej że jestem kompletnie zielony z języka niemieckiego

jestem bardzo miło zaskoczony i polecam go innym którzy stawiają pierwsze kroki z języka niemieckiego

misza
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.02.2005
IP/Host: *.dwory.pl
Kurs języka niemieckiego z którego korzystałam bardzo pomógł mi w zagadnieniach z dziedziny gramatyki. Polecam każdemu tę stronę kto rozpoczyna naukę. Jest poprostu świetna.

Bożena
bozena...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.02.2005
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Cześć mam na imię Kaśka, chodzę do 1 klasy gimnazjum i mam 14 lat. W tej szkole jest bardzo wysoki poziom. Na początku roku musiałam wybrać dodatkowy język, oprócz angielskiego, francuski lub niemiecki, a ja uparłam sie że wybiore francuski, choć rodzice mi mówili że niemiecki jest przydadniekszy. Ja uwierzałam swoje że niemiecki to strasznie brzydki jezyk i nie warto sie go uczyć. Teraz bardzo żałuję że nie uczę się niemieckiego, bo bardzo mi się podoba i walczę z panią, ale pani mówi NIE!!!. Teraz postanowiłam że jak mi się nie uda przepisać na j.niemiecki to będę uczyć się i niemieckiego i francuskiego. Teraz mama mnie pociesza i mówi ze niemiecki wcale nie jest taki ładny, że jest taki haj hitler.W 6ka,pl nauczylam sie sporo. POZDRO KAŚKA.

KAŚKA
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.02.2005
IP/Host: *.nat.ino.tvknet.pl
Łatwy a może aż za łatwy, dla kogoś kto nie ma zeilonego pojęcia o niemieckim to może sie wydawać przystępny, po tej stonie widać ze jest łatwy, szkoda ze nie ma trudniejszych lekcji, :)

fixxxer
fix...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 10.02.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Cześć!Mam na imię Asia.Mam... no dobra!Mam 11 lat i Niemieckiego uczę się w szkole kilka miesięcy ,z bardzo fajną nauczycielką (Sie ist prima!).Moja nauczycielka uczy nas bardzo szybko ,ale ja uczę się jeszcze szybciej ,niż pani nadąża ,i chciałabym mieć więcej lekcji.Nie mówię ,że napewno się zapiszę ,ale zadaję pytanię ,czy ktoś kto się UCZY gdzie indziej może UCZYĆ się też tu.Powtarzam ,że NIE MÓWIĘ ,ŻE SIĘ TU ZAPISZE.Szczerze mówiąc bardzo w to wątpię ,ale spytać zawsze można!

Tschus frau Michalska!!!

P.S.Przepraszam ,ale nie mam Uumlauta w kompie

Asiahay
asia.starkowi...@evo.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.02.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Kurs jest SUPER !!! Polecam go wszystkim znajomym :)

Addix
ciapp...@poczta.fm

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na NIE
Data dodania: 06.02.2005
IP/Host: *.olsztyn.mm.pl
Beznadzieja...Wogle to jest głupi pomyśł , nie wiem dlaczego ale szczerze mówia to dzięki temy se prawie nic ne nauczycie, ucze sie niemca 5 lat, i to to jest kropla w morza, tego moga sie uczyc przedszkolaki:/

Monika
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.01.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest SUPER:) Jeśli nie umiesz niemieckiego to kurs dla ciebie tani szybki i COOL:)

unipap
apta...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.01.2005
IP/Host: *.softel.elblag.pl
Bardzo przyjemna stronka, podstawy (!!) mozna bardzo szybko przyswoic! Jestem juz w szkole średniej z rozszerzonym j. niemieckim i mam ogromne zaległości poniewaz pani tak zasuwa z materiałem, ze trudno to wszystko ogarnać! Wiec ta strona jest w moim wypadku bardzo pomocna! Czy ktoś moze mi podac adres strony na której znajde nieco wyzszy "stopien trudności"?

ewa.sienczak
agatasiencz...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.01.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam Wszystkich bez wyjątków!

Mam więc niż 18 lat i bardzo lubię uczyć się języka niemieckiego.Ostatni kontakt z tym językiem miałam w 2004 roku, ale przez krótki czas.Teraz dzięki Wam mam możliwość powtórki i zweryfikowania wiedzy , za co bardzo dziękuję.Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

Katarzyna
chow...@neostrada.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.01.2005
IP/Host: *.205.97.3
Witajcie:)

Mam sporo więcej niż 18 lat.Niemieckiego"uczyłam się" w szkole średniej,ale dostateczny dostałam chyba tylko za piekne oczy..hehe...Pracuje jako pielęgniarka i dopiero teraz kiedy weszlismy do Unii Europejskiej widzę,jak języki są bardzo potrzebne.Zawsze chciałam sie nauczyc Niemieckiego.I zawsze trudno mi było sie do tego przekonać:) Kiedy przez przypadek weszłam na tę stronke i zobaczyłam pierwsza lekcje wiedziałam,że to coś dla mnie.Gratuluje pomysłu i wykonania!Dopiero zaczynam...ale do niemieckiego siadam w każdej wolnej chwili!To świetna stronka.I napewno polecę ja innym!!!!Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za możliwość nauki!

Kobieta_
popsy...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.01.2005
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER KURS!

Ania
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.01.2005
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest super-bajer-odlotowy. Przerobiłam tylko 2 lekcje, a już uwielbiam panią Kasię.Totalnie odlotowa pani!!!Pozdrawiam

Tuńka
alicja_tre...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.01.2005
IP/Host: *.intersc.com.pl
6ka.pl to super strona !!!

Fleur
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.01.2005
IP/Host: *.lubin.dialog.net.pl
Bardzo się ciesze że taki kurs istnieje,polcam go wszystkim miłośnikom internetu.PA

marta-lca
martaplebani...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.01.2005
IP/Host: *.50.21.126
Wspaniała stronka. Mam 15 lat i uczę się j.niemieckiego w szkole, ale jakoś nauczycielom te uczenie nie wychodzi. Więc zapisałam się na kurs niemieckiego i jest naprawdę fajnie. Dzięki Wam nauczyłam się wiecj niż w szkole, dostałąm już 11 lekkcje i bardzo mi się to wszystko podoba. Lubię bardzo niemiecki więc chce się go uczyć. Naprawdę jest warto.

Berbla
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.12.2004
IP/Host: *.ec.pl
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Edytka:))

edikal
diablica50...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2004
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
jest to bardzo fajna zabawa np. do takich ludzi jak chca pojechac do niemiec a nie wiedzo niektórych podstawowych zeczy.

Julia Banaszak
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.12.2004
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
ten kurs jest poprostu cool!

paulka
ppau...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.12.2004
IP/Host: *.189-200-80.adsl.skynet.be
Ten kurs jest bardzo swietny.Juz wiele znam ale mieszkam w Belgi.

Monika
monika16...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.11.2004
IP/Host: *.eu.org
witam was serdecznie...ja także sie ucze 1 rok niemieckiego..zawsze byłam antynastawiona do tego języka gdyż wydawał mi sie strasznie trudny co sie okazało?? że nie jest tak źle jak się tego spodziewałam:)) podziwiam panią kasie i także i moją imenniczke:))Kurs bardzo mi pomaga i dowiaduje sie nowych i ciekawszych rzeczy:)) pozdrawiam:**

KAŚKA
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.11.2004
IP/Host: *.rtk.net.pl
Ucze sie niemieckiego dobiero pierwszy rok i jestem naprwade zadowolona z tego wspanialego kursu jest super:-)))).Wszystko mozna spokojnie opanowac i rozumiec o co w tym biega .Poprostu warto sie z tym uczyc naprawde pomaga.Wszystkim polecam ta swietna stronke nauki jezyka niemieckiego i podziwiam Pania Kasie moja imienniczke .Jest Pani swietna!!! Dzieki tej stronce lubie uczyc sie niemieckiego :-))))

Kasia
kasiek...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 17.11.2004
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Mam 16 lat i pierwszy rok uczę się języka niemieckiego jest to fajna stronka.Ale wielu rzeczy tu niema.

Zocha
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.11.2004
IP/Host: *.117.250.73
ten kurs jest naprawde świetny! to jest bardzo dobry pomysł. mi samej nie idzie zbytnio jezyk niemiecki a ucze sie go 5 rok. uznałam że warto przypomnieć sobie wszystko odnowa i poćwiczć na ćwiczeniach które dla nas przygotowaliście !! jesteście super

patrycja
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.11.2004
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Siema.Jestem na tej stronie dopiero pirwszy raz ale przyznam,że mi sie podoba.Pytania sa łatwe,a nauka przychodzi bardzo szybko.Chyba będę tu częściej zaglądać.

Paulinka
paula7...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.11.2004
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
ja z niemieckiego mam tylko i zawsze 4 a jestem w 6 kl. szkoda że niektóre lekcje są płatne i weszłąm tylko na test końcowy i miałam 100% cieszę sie że sprawdziłam swoje wiadomość z niemca którego wogóle nie lubiłam może dlatego że mamy taką okropną panią która nie potrafi nic wytłumaczyć??

kornelia
kornelcia...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.11.2004
IP/Host: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl
Ta strona jest odjechana!!!

Balam sie tego języka, myslałam że trudny ale przypadkiem trafilam na tę stronke i szalenie się z tego ciesze

NIEMIECKI JEST ŁATWY dzięki tej stronie :)

Gratuluje pani Kasiu !!!! DZIĘKUJE i mam nadzieje ze bedzie więcej niż 15 lekcji

wynka
eweli...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.10.2004
IP/Host: *.wroclaw.mm.pl
Ta twoja stronka jest odjazdowa i można sie lepiej uczyc niż w szkole,bo pani w szkole nie będzie co dziennie powtażać tego samego.

agusia12
agnieska...@autograf.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.10.2004
IP/Host: *.82-139.bia.tkb.net.pl
Kurs moze byc ale cośmyślę żę nic z tego nie wyjdzie bo strasznie zaczynają mnie piec oczy gdy siedzę za długo przed komputerem
ale miło ze strony nauczycielki że pośięciła swuj czas aby napisać ten kurs ;-)

Karolcia
karci...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 22.10.2004
IP/Host: *.51.238.18
Gratuluję świetnego pomysłu, wraz z córką uczę się języka, jest to niesamowita frajda,lekcje są super polecam ten kurs innym

Bożena-Ewa
Bożena-e...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.10.2004
IP/Host: *.ip.nd.e-wro.net.pl
To jest fajne !!! Łatwe do przyswojenia!

Zuza
Zu_zan...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.10.2004
IP/Host: *.toya.net.pl
Bardzo dobrze, ze ktos pomyślał o takiej formie nauki. łatwa, miła i przystępna.

Magdalena
magdaor...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.10.2004
IP/Host: *.16.137.34
hmm... po lekcji demostracyjnej to wydaje sie bardzo fajne , można naprawde wiele sie nauczyć! Gratuluje pomysłu !!

magda_1990
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2004
IP/Host: *.lannet.pl
Cwiczenia są świetne. Można polubić o wiele bardziej j. niemiecki.

tessa63
...

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.06.2004
IP/Host: *.slupsk.sdi.tpnet.pl
Wspaniały pomysł. Mam sporo ponad 18 lat ale pomyslałam, że warto odśweżyc sobie wiadomości z j. niemieckiego jeszcze ze szkolnych lat:)

reniala
...




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię