preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.11.2008
IP/Host: *.eltronik.net.pl
Językiem francuskim zauroczyłam się na międzynarodowej wymianie w ostatnie wakacje i postanowiłam zacząć się go uczyć. Próbowałam z różnych źródeł, ale chyba najlepiej opracowane lekcje znalazłam tutaj. Materiał jest wyłożony przejrzyście i już po jakimś czasie zauważyłam ogromne postępy. Dziękuję za udostępnienie kursu!!! A tak nawiasem, czy planujecie dodać może kursy z jakiś innych języków? ^^ Pozdrawiam

Sol
black.le...@op.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.11.2008
IP/Host: *.Red-79-144-227.staticIP.rima-tde.net
Kurs jest rewelacyjny!!!Musze powiedziec ,że nie spodziewalem sie ze bedzie az tak dobry-pozdrawiam.

Jozef Grzegorz
lat 39, Barcelona, jg...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.11.2008
IP/Host: *.nrth.cable.ntl.com
Przerabiam właśnie 1 część kursu języka francuskiego i jestem pewna, że nauczę się go bardzo szybko z taką pomocą...;)
Pozdrawiam serdecznie;*

Julia
lat 13, Northampton, julciat...@onet.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 09.11.2008
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Mnie również denerwują ćwiczenia, w których są dwie opcje do wyboru, a komputer zna tylko jedną z nich. Nawet, kiedy napiszę tą drugą odpowiedź, która jest dobra, komputer zaznacza ją jako błąd. Są różne opcje i komputer powinien je znać.

Joanna
lat 14, Ozorków, susannah.simon...@yahoo.co.uk

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.11.2008
IP/Host: *.168.185.170
Kurs francuskiego jest wspaniały. :) Nareszcie wiem, jak wymawiać niektóre te dziwne literki. xD Pani Małgosiu, jest pani świetną nauczycielką, czekam na dalsze części kursu. :)

Amelie
lat 14, Łódź, susannah.simon...@yahoo.co.uk

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.10.2008
IP/Host: *.net.pbthawe.eu
Bardzo dziękuję . Kurs jest naprawdę super :))
Ja uczę się w niemieckiej szkole i chciała bym aby stworzony został wyszszy poziom tego języka , ponieważ ja już jestem zaawansowaym uczniem a chcę się uczyć dalej rzeczy trudniejszych ... . Jeszcze raz bardzo dziekuje i proszę rozważyć moją propozycję . Julia

Julia
lat 13, Szczecin, julia0...@vp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.10.2008
IP/Host: *.osw.vectranet.pl
fajnie się na tej stronie tego uczy x] dziękuje i pozdrawiam :) ..[mam nadzieje że się nauczę ] xD

Mila
:), xmila9...@autograf.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.10.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs jest cudowny! Bardzo sie ciesze ze cos takiego istnieje ;) Jedynie malutki "-" za opłate, ale da sie przeżyć :D No...narazie tylko przeczytałam i wysłuchałam te próbne lekcje ale mam zamiar kupic wszystkie:)

Natalia
lat 13, natka4...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.10.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Dziekuje i gratuluje to wspaniala strona.Od pol roku jestem w Niemczech i tak malo mowie po niemiecku ta strona bardzo mi w tym pomaga.Zwlaszcza jak ma sie male dzieci i niema mozliwosci uczeszczania tu na kurs.W wolnych chwilach zagladam na ta strone i naprawde sa postepy.Jeszcze raz dziekuje za tak dokladny i prosty sposob przekazywania tylu informacji slowek.Pozdrawiam.Ania.

Ania
lat 26, Frankfurt, anulka2...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.10.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Nieraz chętnie siadam przy komputerze i uczę się waszych języków jestem bardzo z tych języków zadowolona dajcie więcej zwrotów i wyrażeń i ćwiczeń. Emilka

Emilka
lat 10, łódż, Alizee...@interia.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.10.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Od pewnego czasu korzystam z tej strony.Korzystam z wersji dla średnio-zaawansowanych i ogólnie stwierdzam iż jest to dobre opracowanie. Mam uwagi co do lektorów czytających teksty. Sądzę ,że dla większości słuchaczy szybkość czytania jest o wiele za duża. Taką technikę nauki stosują w większości kursów które miałem okazję przesłuchac na płytach CD i nie potrafię tego absolutnie zrozumieć .
Ponadto zamieszczone teksty nie posiadają polskiego tłumaczenia to znacznie by ułatwiło naukę. Co do ćwiczen to uważam iż są OK!
pozdrawiam - Wladi

Władysław
lat 64, Kłodzko, wladi...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2008
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Super zabawa;))

Martyna
lat 18, Kalety, martyna1...@poczta.fm

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.10.2008
IP/Host: *.brutele.be
jest poprostu super rozmawiam trszke po francusku ale nie gramatycznie a ten kurs zawiera poprostu wszystko co jest potrzebne do poprawnego poslugiwania sie tym jezykiem :) pozdrawiam serdecznie

renata
lat 35, bxl (bruxela), rena...@live.be

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.09.2008
IP/Host: *.nott.cable.ntl.com
bardzo dobry kurs!
niedawno zaczelam sie uczyc francuskiego i (mimo ze bedzie to juz dla mnie 4 jezyk obcy) strrrasznie ciezko mi szlo...ciesze sie ze trafilam na Wasza strone!
wszystko jest bardzo przejrzyscie wyjasnione! Wszystkie komentarze optymistyczne i podtrzymuja na duchu - nawet jesli mozg (tak jak w moim przypadku:) jest calkowicie odporny na francuski!
superbe!

anita
lat 23, lincoln, anita_t...@yahoo.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.09.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Kurs jest bardzo fajny,piekny i ogolnie super p.s. nie mam polsich liter. Tylko niemieckie!!!Ucze sie razem z synemi mu tez sie podoba!!! Wiec polecam i kurs i kraj bo sama tam mieszkam.Bardzo ladny krajobraz!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Ludzi uczacych sie i zalozycieli tej przepieknej strony!!!

Isia
lat 32, Nohfelden, is...@mkking.de

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 29.09.2008
IP/Host: *.fbx.proxad.net
Opracowanie lekcji jezyka francuskiego jest bardzo przejrzyste i przyjemne dla oka; niestety akcent lektorki jest twardy, niepoprawny i zwyczajnie "z polszczony", zycze powodzenia ;)

ada
lat 30, paryz, adalukeluc...@yahoo.fr

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.09.2008
IP/Host: *.vnet.pl
Hola! Mieszkam w Ayamonte (Andaluzja, Hiszpania) od kilku lat podejmuje proby nauki jezyka hiszpanskiego jednak nigdy nic z tego nie wychodzi. Zawsze dogadywalam sie ze wszystkimi po angielsku ale stwierdzilam ze czas to zmienic. Ta strona bardzo mi pomogla w nauce hiszpanskiego. Kiedy moge sie spodziewac drugiej czesci kursu? Prosze o odpowiedz

Maria
lat 13, Ayamonte, maria.ayamon...@gmail.com


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Druga część hiszpańskiego jest już gotowa jeśli chodzi o materiał, teraz jesteśmy na etapie przenoszenia tego materiału na strony WWW. Całość powinna być gotowa w ciągu 1-2 tygodni. Wbrew pozorom taki kurs to ogromna praca, ale jesteśmy już blisko!

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.09.2008
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Zawsze marzyłam o nauczeniu się francuskiego, ale, niestety, w mojej miejscowości nie ma absolutnie żadnych lekcji :(. A dzięki kursowi Na szóstkę mogę w końcu spełnić swoje marzenie. Dziękuję!

Monika
lat 16, monika2907...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.09.2008
IP/Host: *.51.251.202
ten kurs niemieckiego pomaga mi w nauce, ktora serwuje mi szkola dla obcokrajowcow tu w niemczech. w sposob przystepny podawane sa informacje, ktore na co dzien przekazywane mi sa po niemiecku - czyli w jezyku ktorego zupelnie nie rozumiem.
ciesze sie, ze jest ten kurs i chcialabym poprosic o rozszerzenie ilosci lekcji.

Joanna
lat 31, Kraków, skorzyns...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.09.2008
IP/Host: *.plock.mm.pl
uwielbiam sie uczyć tego języka

marzanna
lat 43, płońsk, marzanna...@gazeta.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.09.2008
IP/Host: *.pools.arcor-ip.net
bardzo mi sie podoba pani kurs jest przejzysty i zrozumialy a co najwazniejsze wymowa i akcent .

jacek
lat 40, essen, jacek24...@interia.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2008
IP/Host: *.is.net.pl
Niemiecki jest super. Aja chciałam się nauczyć ponieważ co rok jade do wiednia i super było by się z tymi ludzmi dogadać Jestem na TAK

Klaudusia
lat 13, Tarnów, klaudia.claud...@buziaczek.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.08.2008
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Powiem tak,własnie przepisałam sobie te 3 probne lekcje do zeszytu,i wykupiłam sobie te pierwsze 15 lekcji dla początkujących,jest niedziela i dopiero jutro dojdzie przelew a ja nie mogę się doczekać ,bo myslę że dość sporo można się tutaj nauczyć,tak samo pewnie uczy się w szkole,tylko tyle że jest pani która w razie czego podszkoli i odpowie na wszystkie pytania.Ja za jakies 1,5 roku chcę z męzem wyjechac na stałe do niemiec więc mi się to przyda a nie że bez słowa zostanę :)) myślę że wytrwam w nauce i się nie zniechęcę :)

Marzena
lat 26, Świerklaniec, anka...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.08.2008
IP/Host: *.net.upc.cz
Sehr viel Arbeit haben Sie geleistet - gratuliere, leider das Program kann nicht mitdenken, dadurch viele richtige Antworten bleiben als falsch bewertet. Mit freundlichen Grüssen - Martin.

martin
lat 42, brünn, burkiewi...@email.cz

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.08.2008
IP/Host: *.fbx.proxad.net
Bardzo ciekawie opracowany kurs, jeden minus to troche kiepska wymowa z duzym akcentem.

Anita
lat 34, Paryz, goli...@free.fe

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.08.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Bardzo mi się podoba Pani kurs. Jest super.
Ist super.

Lilianna
lat 44, Nowy Targ, liliana.przesli...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 14.08.2008
IP/Host: *.dip.t-dialin.net
Witam dopiero co zaczynam ,jest niezle tylko uwazam ze pani glos jest strasznie mgly.
Mozna byc mowic bardziej (dobitnie) ?Pozdrawiam

Iwona
lat 40, iwona.kusser...@t-online.de

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2008
IP/Host: *.grs-k0.g1.pl
Wszyscy tak chwalą to może ja też się czegoś nauczą ;) ? Lubię go, a zdecydowałam się na kurs z powodu telenoweli Zbuntowani. Marzę żeby zobaczyć kiedyś ten film w naturalnym języku. Adiós ;*

Roberta
lat 15, łódź, l...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.08.2008
IP/Host: *.chello.pl
Bardzo chętnie siadam przed komputerem i powtarzam materiał.Cwiczenia sa urozmaicone,zrozumiałe i dośc łatwe do przyswojenia.Mam cichą nadzieję,że w niedługim czasie sporo będę umiała i podniosę poprzeczkę wyżej.

Maria
lat 60, Sopot, matt4...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.07.2008
IP/Host: *.222.201-77.rev.gaoland.net
Swietny kurs, niedawno kupilam dostep i przystepuje do intensywnej nauki. Nie wiem jak dlugo zostane we Francji, ale chcialabym nauczyc sie chociaz podstaw,. Wiec mysle, ze kurs sprawi mi wiele zabawy i pozwoli choc troszke byc blizej ludzi w tym kraju. Zachecam do kupna.

Paulina
lat 23, Kunow, czarna2...@amorki.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.07.2008
IP/Host: *.lublin.mm.pl
Moim zdaniem kurs języka hiszpańskiego jak i innych języków jest świetny! Wszystko jest wspaniale wyjaśnione, ćwiczenie po każdym temacie oraz ściąga, w której są wyznaczone najważniejsze zwrosty, wyrazy po każdej lekcji. Mam nadzieję iż nie długo pojawi się kolejna część języka hiszpańskiego.

Justyna
lat 14, Lublin, justka19...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.07.2008
IP/Host: *.big4.pl
Będę mieć niemiecki w gimnazjum , dlatego zaczęłam uczyć się tego języka . Na początku myślałam , że niemiecki jest nudny , ale po kilku lekcjach spodobał mi się .

Magda
lat 12, magdaa1...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2008
IP/Host: *.proxy.aol.com
witam serdecznie!!po raz pierwszy spotkalam sie z takim kursem i musze powiedziec,ze od razu postanowilam sie zalogowac.goraco pozdrawiam Magdalena

magdalena
lat 34, opole, madzia.gr...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.07.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
HEJ!Zgadzam się,że kursy są o.k.,bardzo "przejrzyste"i fajnie się ich uczy.Nie rozumiem tylko, dlaczego tyle osób twierdzi,że są drogie!
Rozumiem,że nie każdą osobę stać na wykupienie tego kursu,ale
biorąc pod uwagę fakt,że korepetycje i inne prywatne lekcje kosztują
za 1h nauki tyle ile tutaj płaci się za prawie 15 lekcji,to wydaje mi się,że
na prawdę nie ma powodów do narzekania!!!Poza tym te kursy są
super i dlatego tym bardziej warto w nie zainwestować. Pozdrawiam!

IWONA
lat 34, BYDGOSZCZ, xxxiwax...@neostrada.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Do Natalki: No jasne że reszta kursów jest równie rewelacyjna a nawet coraz lepsza moim zdaniem..po za tym masz też fragmenty i opisy poszczególnych lekcji
Jednym słowem nauka staje się rozrywką :D
Moi znajomi tak samo twierdzą...rezultaty-zadowalające

Żaklina xD
lat 20, Zgorzelec, sieniaff...@v.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.07.2008
IP/Host: *.krak.tke.pl
Skorzystałam z darmowych lekcji j. francuskiego i stwierdzam, że są naprawdę świetnie opacowane.Mam pytanie do osób, które wykupily caly kurs jak wyglądają kolejne lekcje i czy różnież sa tak zadowalające. Chcialam jeszcze zapytać o kilka spraw technicznych, ile wynosi koszt przesyłki i jak długo trzeba czekać na dostawę?

Pozdrawiam serdecznie

Natalka
panna_nikt...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.07.2008
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Hola!!! ;*
Hiszpański jest cudownym językiem :) A tutaj bawię się a nie uczę, a dużo umiem :)

Monika
lat 12, Silesia, monika24...@vp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.06.2008
IP/Host: *.gorzow.mm.pl
Własnie znalazłam tą stronkę.Chciałabym spróbować mimo mojego wieku.Moze coś mi wejdzie do głowy.

Jadwiga
lat 55, Gorzów wlkp, jadwiga4...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.06.2008
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de

Hallo :) Super Jest Ogólnie ta strona :) I dzięki normalnie super mieliście z tym pomysł :D Te Ćwiczenia w lekcjach próbnych są naprawde fajne - można się bardzo podszkolić i przypomnieć czasy z Ich Bin Jowita <lol> Uczę się przed testem, bo zanim zapisze się do szkoły w niemczech muszę taki napisać więc przydają mi się takie powtórki ! Tschüs UnD Liebe Grüße :))

Jowita
lat 11, Kitzingen, P3rFecTi...@onet.eu

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2008
IP/Host: *.vnet.pl
Ten kurs jest świetny! Chcę się uczyć w przyszłym roku z koleżanką hiszpańskiego tyle że ona o wiele więcej umie i próbuję ją dogonić. Ten kurs bardzo mi pomaga. Kiedy będzie część dla średniozaawansowanych?

Wiki
lat 11, Sopot, lily.kwiat...@gmail.com


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Na drugą część hiszpańskiego zapraszamy po wakacjach, we wrześniu. Prace są w toku, więc trzymajcie kciuki!

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam serdecznie!
Przede wszystkim gratuluję autorce kursu za pomysł.
Mam 32 lata i od lat przedszkolnych uczyłam się francuskiego z przerwami. Wstyd mi ,że do dzisiaj nie umiem tego pięknego języka. Może przez ten właśnie kurs się go nauczę prefec :) Dużo rozumiem po francusku ale mam problem z wypowiedzią. Jeśli ktoś powie mi jak ma brzmieć odpowiedź - wydaje się to takie proste, bo znam te słówka.
Proszę o radę. Czy powinnam zacząć od pierwszej lekcji dla początkujących? Jak Pani sądzi?
Może przydałby się TEST klasyfikujący do odpowiedniego stopnia trudności?
Początkowe lekcje są banalne i szkoda tracić czas. może warto zacząć od np 10 lekcji?
Pozdrawiam. I zaczynam kurs. :))

Małgosia
lat 32, Cieszyn, malgole...@onet.eu

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.06.2008
IP/Host: *.173.udn.pl
Myślałam,że francuski jest trudny ale z kursem wszytsko wydaje się łatwe no i jeszcze wyjazdy do Francji i tamtejsze korepetycje.naprawde polecam

Sandra
lat 13, Radom, agniesz...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.06.2008
IP/Host: *.d4.club-internet.fr
jest poprostu swietna bo mozna spokojnie siedziec i sie uczyc

ewa
lat 40, prades, ewad...@hotmail.fr

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.06.2008
IP/Host: *.inowroclaw.mm.pl
Jestem uczennicą klasy VI. Od 7 lat ucze sie jezyka angielskiego, ale powiem Pani szczerze, ze znudzil mi sie ten jezyk. Co prawda jest on wykorzystywany w kazdym (prawie) kraju swiata i jest jezykiem, ktorym biegle dysponuje ponad 60% ludzi, ale zajrzalam na ta strone z ciekawosci. I powiem szczerze zaimponowala mi pani, swoim talentem-z przeczytanych opini wiekszasc osob jest na tak. Od I klasy gimnazjum mam zamiar isc do prywatnej szkoly jezyków obcych i zaczac uczyc sie tego pieknego jezyka. Dzieki temu kursowi uwierzylam w siebie. Wiem, ze jezeli postawie sobie cel to musze dazyc do jego realizacji. Nie mam zamiaru sie tu duzo rozczulac, poniewaz jest pani, z tego co zauwazylam osoba inteligentna. Czy moglaby powiedziec mi pani od ilu lat uczy sie tego jezyka. Z gory dziekuje. Pozdrawiam i prosze o szybką i pozytywna odpowiedz.
Alors, salut!

Patrycja
lat 13, Kruszwica, patrycja.rzewuck...@wp.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
Małgorzata Kubica:
Właśnie zdałam sobie sprawę, że język francuski znam już całkiem długo bo już jakieś 12-13 lat!
Zaczęłam w podstawówce, moja kuzynka uczyła się francuskiego w szkole i któregoś roku na wakacjach pokazała mi swoją książkę i kazała mi czytać. I stwierdziła, że nieźle mi idzie i że mam talent do francuskiego! I tak przez kilka lat, głównie w czasie wakacji uczyła mnie podstaw tego języka. Pisałyśmy też do siebie listy po francusku, ja siedziałam przy tym ciągle ze słownikiem w ręku i pewnie przeróżne dziwactwa mi z tego wychodziły :) Zafascynowana językiem, znając jego podstawy, postawiłam sobie w liceum cel: zdać maturę z francuskiego. Narzuciłam sobie ogromne tempo nauki już od pierwszej klasy liceum, słowniki czytałam niemalże do poduszki, przeglądnęłam chyba każdą książkę do francuskiego, jaką znalazłam w bibliotekach w moim rodzinnym mieście. I to zaowocowało :)

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.05.2008
IP/Host: *.2.15.vie.surfer.at
Kurs w porządku, z małym wyjątkiem - brak calkowitego tlumaczenia tekstu.. mysle, że byłoby to pomocne. Proszę o tym pomyslec!
ale ogólnie jestem na tak!! :)

pzdr

Ania
lat 31, Oława, annaryzak-...@tlen.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.05.2008
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
szkoda ze aby kontynuować ten kurs trzeba go wykupić..trudny język ale jest ok:)

Sandra
lat 16, Gliwice, miki98...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 20.05.2008
IP/Host: *.centertel.pl
Moja opinia jest neutralna, ponieważ właśnie trafiłam na tę stronkę, chyba przypadkiem... A może i nie? Uczyłam się niemieckiego w szkole średniej i na studiach, ale nie mogę powiedzieć, żebym go znała. Dotychczas wciąż planowałam porządną naukę i nic. Po przeczytaniu wszystkich opinii jestem gotowa wystartować. Po "zaliczeniu" kilku lekcji na pewno podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam wszystkich, dziękuję za Wasze opinie, bo to one mnie zmobilizowały do działania.

Ewa
lat 40, Piła, ewabr...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.05.2008
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
hallo!guten morgen!!! BARDZO LUBIE NIEMIECKI
BARDZO TEN KURS MI SIE PODOBA.

Paulina Głąb
lat 15, ZARKI, paulinamam...@onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.05.2008
IP/Host: *.bsk.vectranet.pl
Kurs świetny!!Troche mojej rodziny jest w Belgi .Chce sie nauczyc francuskiego jestem na drugiej lekcji.ale napewno wykupie reszte.mam tylko pytanie i prosze o odpowiedz czy moge sie spodziewac nastepnej czesci szkolenia??

Łukasz
lat 15, Biała podlaska, TrOcHoN...@interia.pl


 
Odpowiedź zespołu 6ka.pl::
W tej chwili dostępne są 2 części, każda po 15 lekcji, łącznie 30 intensywnych lekcji - to naprawdę solidna porcja nauki :) Trzecią część też przygotujemy, ale na razie nie mamy jeszcze konkretnych terminów, to raczej odleglejsze plany.

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.05.2008
IP/Host: *.dka.pl
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mich@ł
lat 11, Kamienna Góra, mi-cha...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię