preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.09.2014
IP/Host: *.10.55.136
BARDZO BARDZO TAK!!!!
Ten kurs jest wspaniały. Dzięki autorce! Uczę się dwa lata na kursie, a tu się doszkalam i usuwam "niedouczki". Znalazłam też wiele wyjaśnień, które na kursie nie padły, a które mi bardzo pomogły.
Molto grazie! Wanda

Wanda
lat 57, Pruszków, wanda_...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.08.2014
IP/Host: *.customers.d1-online.com
Witam Panią Kasię
Cieszę się ,że z chęcią nauki niemieckiego trafiłem na Pani portal.
Jestem w Niemczech od miesiąca.Chciałbym bardzo nauczyć się języka niemieckiego
gdyż wiem z obserwacji moich znajomych jak bardzo życie po przez to staje się łatwiejsze.
Jak pojadę do Polski prześlę pieniążki na wykupienie kursu dla początkujących.Mam
zamiar zagościć w Niemczech na dłużej i wierzę ,że z Waszą pomocą dołączę do grona
tych,którzy Was chwalą.Puki co zacząłem trening od tego do czego mam dostęp.
Serdecznie pozdrawiam Wasz dorosły przedszkolak Martyński Lech

lech
lat 56, Słubice, lechma...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
syn kupil mi ten kurs ,nauczylam sie tu wszystkiego od podstaw.Nigdy wczesniej nie uczylam sie niemieckiego. Mam 62 lata teraz pracuje jako opiekunka osob starszych w Niemczech . kurs jest SUPER Danuta

tomasz
lat 35, Torun, macro...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2014
IP/Host: *.internetia.net.pl
Włoski super. Właśnie przymierzam się do zakupu angielskiego :D

Agnieszka
lat 26, Świętochłowice, agnieszkalu...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.08.2014
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Polecam wszystkim kurs włoskiego. Bardzo dobrze wszystko rozpisane i zrozumiałe. Zaczęłam od zera a po 9 lekcjach jest w stanie dużo powiedzieć i zrozumieć. Wydane pieniądze warte są tego kurs !!!

Katarzyna
lat 36, Ziombsk...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.08.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Jestem anglistką, sama uczę i wiem jakie to niełatwe wprowadzać kogoś w meandry języka obcego. I jak ważne są jasne, przejrzyste materiały, w których uczeń się nie pogubi, ale stopniowo przyswoi i utrwali wiedzę "krok po kroku". Tym bardziej jestem pełna uznania dla Autorki kursu, znakomicie przygotowany i godny polecenia.

Ania
lat 42, capricor...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.07.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Super kurs! Super, super, super!
Wszystko świetnie wytłumaczone.
Ja kocham język Japoński i ta strona mi się naprawdę spodobała.

Łucja
lat 8, Sztum, lucja.sedzikows...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.07.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Dużo słówek,czasy bardzo dobrze wytłumaczone.Polecam słownictwo rozszerzone ,w którym powtarzamy słówka ucząc sie pisać itd. :)

JOANNA
lat 46, WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.07.2014
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Kiedyś szukałem stron do nauki języków obcych w internecie. Większość odrzucała mnie wysoką ceną lub skończonym czasie użytkowania.
Przypadek sprawił, że trafiłem na 6ka.pl
i w mojej opinii jest to najlepsza strona do nauki języków obcych on-line ;)
Lekcje nie są długie, a zawierają wszelkie najważniejsze informacje w przyjemnej formie.
Polecam wszystkim niezdecydowanym i tym którzy planują doszkolić się w znanych językach lub po prostu chcą spróbować czegoś nowego :)

Norbert
lat 18, Poznań, firelor...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Bardzo fajny i prosto rozpisany kurs, jestem na samym początku, ale tak ułożone lekcje same zachęcają do nauki. Jedyny minus to to, że nie da się ściągnąć ściagi z danej lekcji.

Piotr
lat 23, Tychy, piotrantoszews...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2014
IP/Host: *.ip.amg.net.pl
Niemieckiego uczyłem się dopiero na studiach, potem przydawał mi się w życiu tylko od czasu do czasu i douczałem się go dorywczo. Teraz postanowiłem go sobie dokładnie powtórzyć wobec perspektywy wyjazdów służbowych do Niemiec i Holandii.
Przyznaję, że 4-częściowy kurs całkowicie spełnił moje oczekiwania. Bardzo szybko zdałem sobie sprawę, że gramatykę z poziomu "średniego" pamiętam całkiem dobrze i sporo słówek także. Najistotniejsze było zapoznanie się z ostatnim kursem dla zaawansowanych, który pokazał mi natychmiast, gdzie leży największa trudność w posługiwaniu się niemieckim: na składni, do której trudno jest się przyzwyczaić, na skomplikowanym słowotwórstwie i na rekcji (czasownika i przymiotnika). Nie spotkałem jeszcze kursu ani gramatyki, który omawia te zagadnienia tak wyczerpująco, a to od ich opanowania właśnie zależy jak kto potem mówi i rozumie! Tymczasem pani Kasi udało się w kursie dla zaawansowanych przedstawić niezwykle prosto to, co w klasycznych podręcznikch jest podawane w bardzo zawiły i niestrawny sposób. Gratulacje dla 6ki za odwagę, że zdecydowała się go zaproponować! (NB. na razie to jedyny kurs dla zaawansowanych w 6ce).
Zauważyłem tylko, że już nie wystarczyło 2-3ch lekcji, aby omówić tryb przypuszczający. Ale to jest akurat w niemieckim stosunkowo proste i można tę wiedzę uzupełnić z innych źródeł.

Jacek
lat 60, Warszawa, jswi...@list.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2014
IP/Host: *.236.28.33
Wykupiłam dostęp do pierwszej części i ani przez chwilę nie żałowałam. Właśnie kończę ostatnią lekcję i zamierzam zmierzyć się z następnymi częściami. Z perspektywy filologa, który sam ma wieloletnie doświadczenie w nauczaniu języka obcego, mogę Autorkom powiedzieć tylko jedno: tak trzymać:)

Marta
lat 52, Kraków, martajenn...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.07.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem bardzo zadowolona z tego kursu. Wpadłam na tą stronkę przypadkowo, ale okazała się być ona bardzo przydatna do nauki języka włoskiego, szczególnie że w te wakacje wyjeżdżam do Włoch. Bardzo dziękuje!

ania
lat 12, bielsko biała, ania_harancz...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.06.2014
IP/Host: *.3.199.109.static.rdi.pl
Jestem bardzo zadowolony z przygotowanych lekcji,
serdecznie pozdrawiam

Jacek
lat 48, Oleśnica, jaceklinkows...@vp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2014
IP/Host: *.208.27.93.rev.sfr.net
Kursy francuskiego Pani Małgosi są genialne.
Przejrzystość i logika po prostu na 6-tkę.
Nauka języków zawsze była dla mnie jak praca Syzyfa, kamień pod górę ,
który ciągle spadał. Mimo, że uczę się francuskiego u rodowitej Francuski,
cały czas posiłkuję się kursem.
Polecam wszystkim, którzy pragną poznać ten język.
Dla mnie jest on ...muzyką.

Agnieszka
lat 44, Les Merles, Auvergne, Francja, agne...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.05.2014
IP/Host: *.186.110.162
Jestem wprost zachwycona :) Włoski, którego tak pragnęłam się nauczyć wchodzi mi jak woda.

Ola
lat 23, Szczecin, chocolat....@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Polecam! Zaliczyłam już kilka kursów,ale ten jako jedyny okazał się rewelacją.
Z tym kursem naprawdę chce się uczyć. Nie muszę jakoś specjalnie siebie zachęcać po prostu codziennie siadam do lekcji bez żadnego przymusu.
DZIĘKUJĘ I SZCZERZE POLECAM.;););)

Edyta
lat 41, Kaliska, edytab...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2014
IP/Host: *.fenice.com.pl
Serdecznie polecam, lekcje świetnie przygotowane wykupiłem od razu wszystkie 3 poziomy i nie żałuję!

Adam
lat 29, Cieszyn, a.tat...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2014
IP/Host: *.7.187.182
Nigdy wcześniej nie uczyłam się języka angielskiego. Próbowałam trochę samodzielnej nauki, korzystając z różnych płyt, rozmówek, ale nic nie wchodziło do mojej odzwyczajonej od uczenia się głowy. Z kursem 6tka.pl idzie mi dużo lepiej, szczególnie przyswajanie zasad konstruowania zdań, bo Pani Patrycja wszystko jasno i przejrzyście tłumaczy. Uczę się na razie podstaw i słownictwa. Podoba mi się system powtórek.
Niestety, już teraz zauważyłam błąd w odpowiedziach - zamiast "zaspa" jest "wyspa"; dobrze, że sprawdziłam znaczenie słowa "snowdrift" w słowniku. Mam nadzieję, że wszystko poza tym jest ok.

Grażyna
lat 46, Tomaszów Lubelski, nowosadgrazy...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2014
IP/Host: *.konin.mm.pl
Jak dla mnie extra nie mialam nigdy do czynienia z tym jezykiem i powiem szczerze ze dla bardzo pomocny.....super Ze trafilam na te strone....polecam:-)

Aleksandra
lat 35, Konin, aleksandrawaleriancz...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2014
IP/Host: *.218.115.51
Kurs bardzo fajny, łatwa dostępność do zawartości, nie będę się rozwodził bo to już inni napisali, mi się podoba i tyle, cena też nie jest zbyt wygórowana. Już dzisiaj mogę obiecać, że będę kontynuował naukę na następnych poziomach.
Saluto a tutti e
"Buonanotte a tutti quelli come me
che dopo mezzanotte inizia il tempo di aspettare il sole

Buonanotte a tutti quelli come me
che per sognare non han più bisogno neanche di dormire ...." - Moda
Ciao Paolo

Paweł
lat 48, Nowy Sącz, pb...@interia.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.03.2014
IP/Host: *.zicom.pl
Ten kurs jest naprawdę świetny . Trafiłam tu przypadkiem kiedy jeszcze nie uczyłam się japońskiego , pani wymowa tak mnie zauroczyła że postanowiłam zacząć się uczyć . To że umiem już powiedzieć kilka zdań po japońsku to tylko dzięki temu , że trafiłam na pani kurs . Dziękuje .

Kanade
lat 15, Japonia, senka7...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.03.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Nie mam słów po prostu genialne!

zuza
lat 10, warszawa, zuzek.ostaszewi...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.03.2014
IP/Host: *.250.185.235
Bardzo podoba mi sie ten kurs. Bo dzieki niemu nauczylam sie poprawnej wymowy poszczegolnych slowek, z ktorymi wczesniej mialam problem. Teraz wiem ze jezyk francuski nie jest wcale taki trudny do nauczenia :) :)

Monika
lat 28, Paryz, monikalove19...@yahoo.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.02.2014
IP/Host: *.48.235.19
Będąc jeszcze uczennicą umiałam niemiecki bdb, ale od tego czasu minęło już trochę lat. Konsekwencją nieużywania języka jest to że nie pamiętam podstaw. Teraz kiedy muszę zdać egzamin z języka dzięki temu kursowi przypominam sobie pomału wszystko....
Dziękuję bardzo za taką możliwość:)

Kasia
superbob...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.01.2014
IP/Host: *.211-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be
bardzo dobry kurs, duzo sie nauczylam,polecam wszystkim

joanna
lat 53, joannalisiews...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.01.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jesteście fantastyczni ,przeglądam lekcje próbne,jestem po pięćdziesiątce ,a idzie mi jak po maśle,będę się z wami uczyć.Dzisiaj jestem pierwszy raz,jestem zachwycona ,szukałam różnych materiałów, ale ten jest najlepszy.
Pozdrawiam.

barbara
lat 54, wrocław, barbara_krzysi...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.01.2014
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Zawsze chciałam uczyć się języka hiszpańskiego. To piękny język. Mam tylko 10 lat, ale te zadania są bardzo proste. Zachęcam do dalszej nauki!

Gabriela
lat 10, Warszawa, kakat...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.01.2014
IP/Host: *.elblag.vectranet.pl
Polecam z całego serca ten kurs dla wszystkich.Miałem już kilka kursów , ale one nie były interesujące.Ten kurs poleciła mi znajoma (Iza) i po pierwszych lekcjach ,wyniki są o wiele lepsze jak w poprzednich.Co ciekawe zachęciłem jeszcze do nauki pozostałych domowników i też mi przyznali racje,że jest dobry i będą się tego kursu uczyć.
Dzięki pani Kasiu oraz Izuni .

Daniel
lat 53, Elbląg, cudb...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.12.2013
IP/Host: *.centertel.pl
Zupełna rewelacja i zaskoczenie jak łatwo i przyjemnie można się szybko i skutecznie uczyć. Moim zdaniem trudno o lepsze rozwiązanie nauki języka niż ten właśnie kurs. Polecam każdemu. Naprawdę warto.

Adam
lat 28, Poznań, adamperz....@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.11.2013
IP/Host: *.play-internet.pl
Bardzo jestem zadowolona z tego kursu. Szczerze polecam.

Brygida
lat 52, Gorzow Wlkp, magicjuni...@poczta.onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.11.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Już od dawna dzięki Wam mogę wracać do języka młodości. Przygodę z językiem francuskim zakończyłam definitywnie mając 17 lat. Obecnie, gdy tylko jestem unieruchomiona w łóżku - sięgam po komputer i staram się razem z wami "popracować'. Jestem niepełnosprawna ruchowo. Moje "polegiwanie" stopniowo wydłuża się, więc chyba będę spędzała więcej czasu z Wami i z moimi francuskimi znajomymi. Mimo wszystko łatwiej mi wracać do francuskiego aniżeli im uczyć się polskiego... Dziękuję, nareszcie nikt nie patrzy ze zdziwieniem na starą babę, której zachciało się nauki.

Ewa
aksr...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 24.10.2013
IP/Host: *.dyn.optonline.net
jestem zachwycona , nie myslalam ze ktos moze tak wspaniale opracowac lekcje, to co wydawalo mi sie nie mozliwe jest do zdobycia . Polecam wszystkim...

dorota
lat 48, montclair, giginj3...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 20.10.2013
IP/Host: *.219.124.184
Jestem zakochana we włoskim i w tym kursie. Rewelacja!

Agata
lat 40, Bogatynia, agata....@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2013
IP/Host: *.CNet.Gawex.PL
Hiszpański jest super:-)Moja ciocia mieszka w Madrycie i nigdy nie potrafiłam jej zaskoczyć znajomością z językiem hiszpańskim:-)Ten kurs...mam taką nadzieję...może mi w tym pomóc:-)
BARDZOPIĘKNIEDZIĘKUJĘ:-)

Patrycja
lat 13, Brody, sandra.jachyms...@onet.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.10.2013
IP/Host: *.play-internet.pl
Same lekcje próbne już pokazują jak dobrze "zrobiony" jest ten kurs. Wielkie podziękowania dla
Pani Anny Niedzielko.

Rafał
lat 25, Szczecin, jimmyszczec...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.10.2013
IP/Host: *.226.51.114.awist.pl
Jestem zachwycona wykladami a z j.włoskiego ,przy okazji uczę się ich zwyczajów,wspaniale ,na 6.

Bożena
lat 43, Krakow, palka...@onet.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.10.2013
IP/Host: *.designadv.eu
Wspaniały kurs. Wyrazy uznania szczególnie za dodatkowe lekcje i za słownictwo.

Dawid
lat 36, Kołobrzeg, hidalgo...@tlen.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 06.10.2013
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Ten kurs jest super. Lepszego nie nie znajdziecie nigdzie indziej. Dopiero zaczęłam naukę, a już jestem nim zachwycona. Polecam wszystkim z całego serca. Gratulacje dla autorki !!!!

Beata
lat 46, Ciechanów, palb...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2013
IP/Host: *.134.77.9
Świetne kursy, dzięki rozszerzonemu materiałowi można nauczyć się jeszcze więcej.
Gdyby jeszcze był na stronie słownik tłumaczący na różne języki byłoby nieziemsko ;) ale jest bardzo bardzo dobrze.
Gratuluję pomysłu :)

Joanna
lat 27, -, ascka5...@gmail.com

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2013
IP/Host: *.designadv.eu
Doskonały kurs. Polecam i czekam niecierpliwie na III część.

Dawid
lat 36, Kołobrzeg, hidalgo...@tlen.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.09.2013
IP/Host: *.cdma.centertel.pl
Super!!!!. moge sie uczyć czytając i słysząc wyrazy poprzez ich powtarzanie
duża 6.z +) brawo

bozena
lat 57, Swiękity, bozenasikora195...@wp.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.09.2013
IP/Host: *.in.net.pl
Jestem Sylwia, jestem w 1 klasie gimnazjum, dopiero zaczynam się uczyć hiszpańskiego. na początku, w szkole z hiszpańskiego nie rozumiałam gramatyki i trudno było mi się nauczy większości słówek, wymowa też była trudna. na razie potrafię więcej niż wymaga tego nauczyciel ale to przez to że byłam tak ciekawa dalszych lekcji... dzięki tej stronie dostrzegłam jak wspaniałym językiem jest język hiszpański. jego nauka po prostu sprawia mi przyjemność. a to wszystko właśnie przez tą stronę, dziękuję...

sylwia
lat 13, tarnów, juchasylw...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.09.2013
IP/Host: *.ewe-ip-backbone.de
Zanim natknęłam się na ten kurs przerobiłam mnóstwo innych. Uczyłam się też z książek i płyt. Nic mi nie wchodziło do głowy. Odkąd uczę się z kursem "Niemiecki na Szóstkę" coraz lepiej pojmuję ten język. Bardzo dobrze jest tutaj wytłumaczona gramatyka. Fajne jest też to, że można od razu uczyć się pisać i czytać. Jestem bardzo zadowolona z tego kursu i mam zamiar zakupić następne części.

Monika
lat 38, boni...@interia.eu

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.09.2013
IP/Host: *.nyc.res.rr.com
Bardzo cenie sobie ten kurs.Jest bardzo dobry. Polecam wszystkim.

Grazyna
lat 61, Nowy Jork, babciasimo...@gmail.com

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2013
IP/Host: *.warszawa.mm.pl
właśnie poszłam do gimnazjum i wcześniej uczyłam się hiszpańskiego a teraz zaczęłam się uczyć niemieckiego i ta strona mi strasznie pomaga

Zuzanna
lat 13, Warszawa, powiedzial.a...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.08.2013
IP/Host: *.CNet.Gawex.PL
Widziałam już całe mnóstwo stron z japońskim, tyle, że ta podoba mi się najbardziej:-)
Na poprzednich stronach nie było np. video odtwarzających wymowę słów, a poza tym,
te inne były strasznie nudne:-)

Sandra
lat 11, Drawsko Pomorskie, sandra.jachyms...@onet.eu

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 11.08.2013
IP/Host: *.tarnow.mm.pl
Niesamowita strona! Przez ponad 6 długich i mozolnych lat uczenia się języka niemieckiego w szkole nie nauczyłam się tyle ile dzięki temu kursowi! Polecam w 100% :)

Paula.
lat 16, Tarnów, paula2...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Neutralna
Data dodania: 01.08.2013
IP/Host: *.delfi.no
Muszę powiedzieć, że kurs spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przy odrobinie systematyczności postępy mogą być i są imponujące. Jedynie denerwujące jest to, że podczas testu lub utrwalania, poprawna jest tylko jedna odpowiedź i trzeba ją dokładnie wpisać tak, jak to przewidział autor! Np. przy tłumaczeniu "Je viens de France." prawidłową odpowiedzią jest tylko "JA pochodzę z Francji.", kiedy przecież równie poprawną powinna być odpowiedź bez zaimka osobowego w tłumaczeniu polskim, czyż nie?
Ogólnie polecam - łatwy i szybki dostęp do lekcji, powtórek, fiszki, lista zdań itp., pomagają każdemu uczyć się w formie jaka najbardziej mu odpowiada. Za tę cenę kursu, nie można znaleźć nic lepszego!

Radosław
lat 38, Stavanger, rw.expertdesi...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.07.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Uczyłam się angielskiego przez wiele lat, ale miałam problem z wymową angielską. Rozmowa z obcokrajowcami przychodziła mi z wielkim trudem... a potem trafiłam na tę stronę i chyba tak szybko się nie pożegnamy :)

Monika
lat 23, Kraków, mmonisi...@wp.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię