preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.08.2015
IP/Host: *.bb.netvision.net.il
Bardzo mi odpowiada kurs Rosyjski na Szóstkę. Mieszkam w kraju, gdzie rosyjski jest trzecim w kolejności ważności językiem, a dla mnie najłatwiejszym do nauczenia. Szukałam kursu, który pomoże mi przypomnieć sobie zapomniane podstawy oraz alfabet. I znalazłam! Podoba mi sie sposób, w jaki Pani Lila zwraca się do studenta. Mimo, że to kurs internetowy, czuje się miłą atmosferę.Спасибо ☺.

Anna
lat 37, Karmiel, a.dykcz...@gazeta.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 18.08.2015
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Świetny kurs . Dzięki niemu przekonałem się że nauka niemieckiego jest bardzo przyjemna :) . Wracam do nauki i życzę wszystkim także powodzenia w nauczeniu się kolejnego języka :)!!

Arkadiusz
lat 21, Cieszyn, pasciak.arkadiu...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.07.2015
IP/Host: *.inowroclaw.mm.pl
Kurs jest naprawdę świetny, przejrzysta tablica ze znakami hiragany i katakany, do tego tematy płynnie przechodzą z jednego do drugiego, a słownictwo jest nastawione typowo na najbardziej potrzebne słówka bez niepotrzebnych wyrazów używanych raz na rok albo rzadziej. :) Poziom podstawowy już załatwiony, więc niedługo biorę się za część średnio zaawansowaną :D

Filip
lat 20, Barcin, filo...@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.07.2015
IP/Host: *.227.131.119
Witam,
Oj, nie jest łatwo, ale z Twoją pomocą Aniu jakoś leci. Jednak brakuje mi jednej rzeczy: jakiegoś spisu, jakie zagadnienia gramatyczne są omawiane w której lekcji ... Trochę to skomplikowałam. Np. dzisiaj zależało mi na znalezieniu lekcji na temat dopełnienia bliższego i dalszego - przejrzałam chyba z 15 lekcji zanim to znalazłam. Wiem, że jest to na początku każdej lekcji, ale jakby tak zrobić jakiś spis?
No i mznalazłam błąd, w którejś lekcji jest napisane "cania" zamiast "cagna", ale nie pamiętam jednak gdzie .....
Pozdrawiam serdecznie, W.Jakubowska

Wanda
lat 58, Pruszków, wanda_...@op.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.05.2015
IP/Host: *.dyn.telefonica.de
Przerobiłam już 8 lekcji i 19 zestawów słownictwa z 1 części kursu francuskiego, mogę więc chyba przedstawić już moją opinię. Kurs bardzo mi się podoba. Pani Małgosia tłumaczy gramatykę bardzo klarownie i szczegółowo. Po przerobieniu zestawów słownictwa i ćwiczeń po każdej lekcji i wymowa, i pisownia pozostają w głowie. Przydają się też Ściągi i Listy słówek do szybkich powtórzeń. Co do zapisu fonetycznego, o którym wspominali inni użytkownicy, jestem za. Teraz sama szukam zapisu fonetycznego w słownikach. Z pewnością wielu uczących ma potrzebę zapisania sobie wymowy, a jeśli się to robi "po swojemu", to najczęściej niepoprawnie. Żeby kurs nie stracił na klarowności, można by umieścić zapis fonetyczny tylko w Ściądze i Liście słów. Podczas przerabiania lekcji i tak słucha się pani Małgosi.

Teraz kilka uwag. Trochę kłopotliwe są niekonsekwentne tłumaczenia na polski np. przy podawaniu dat zazwyczaj jest wersja: "Jest 8 stycznia 2008.", natomiast pojawiają się też wersje: "Mamy dziś 27 maja 2007 roku." i "Mamy 4 kwietnia 2007." W podawaniu godzin też raz występuje słowo "godzina", a raz nie.
Co jednak naprawdę sprawia mi trudność i uważam, że powinno być poprawione, to brak wskazówek przy jednakowo brzmiących wyrażeniach lub zdaniach np." il parle, elle parle" niczym nie różni się w wymowie od "ils parlent, elles parlent" i naprawdę nie wiadomo, o którą formę chodzi, kiedy robi się ćwiczenia w trybie tłumaczenia ze słuchu lub dyktanda. Ten sam kłopot jest z "mon ami" i "mon amie", "mes amis" i "mes amies", "Je suis né..." i "Je suis née..." oraz z "il/elle s'appelle" i "ils/elles s'appellent". Wskazówka, o jaką liczbę lub o jaki rodzaj chodzi rozwiązałaby problem.

Pozdrawiam Panią Małgosię i dziękuję za świetny kurs.

Elżbieta
lat 47, Augsburg / Łódź, e.idzikows...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.04.2015
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Naprawdę fajny krótki treściwy kurs.
Dziękuje ;)

Daniel
lat 19, Opole, Daniel.Osiewicz...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 14.04.2015
IP/Host: *.175.238.213.maxnet.net.pl
Wiele różnych kursów używałam, ale żeby być pewną, zawsze wracałam
do "francuski na 6". Jest tu pisownia,ćwiczenia, a przede wszystkim wymowa, co jest kluczowa sprawą w tym języku.
Pozdrawiam Joana

joanna
lat 48, gdynia, jszla...@vp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.04.2015
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem dopiero na drugiej lekcji próbnej. Po tych dwóch umiem się już dosyć dobrze przedstawić! Jestem bardzo zadowolona, lekcje są łatwe i przyjemne.

Zuzanna
lat 12, Myślibórz, mraz...@gmail.com

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.04.2015
IP/Host: *.59.104.55
Kurs ogólnie dobrze zrobiony, ewentualnie dodałabym odpowiedzi do reszty pytań i zdań bo nie wszystko wydaje się proste i logiczne osobom, które dopiero rozpoczynają przygodę z francuskim. Czasem zdarzają się błędy typu: do rozwiązania zadań potrzebne są słówka, których wcześniej nie było w lekcji lub nie było tylko ich wymowy. Trochę trzeba wtedy poszukać w innych źródłach. No i jeśli chodzi o lekcję z ubraniami - odbiega ona momentami od słownika i bez pomocy z zewnątrz ciężko by mi było zweryfikować co jest poprawne a co nie. Ogólnie lubię ten kurs, nie zniechęcił mnie jeszcze do nauki, wręcz przeciwnie, a jeśli czasem muszę poszukać sobie coś sama to bywa, że wychodzi mi to na dobre bo można pewne rzeczy utrwalić sobie w ten sposób z większa efektywnością ;)

Olga
lat 21, Busko-Zdrój, olgasierpi...@gmail.com

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 27.02.2015
IP/Host: *.play-internet.pl
Po ponad miesiącu korzystania z kursu mogę stwierdzić, że nauka idzie w ekspresowym tempie a słówka nie stanowią żadnego problemu z dodatkiem słownictwo. Jedyną moją uwagą jest to, że przy nauce znaków hiragany, katakany i kanji nie jest pokazywana kolejność ich zapisu, a z tego co mi wiadomo jest ona dość istotna w języku japońskim. Po za tym, gorąco polecam ten kurs każdemu, kto jest niezdecydowany, bo naprawdę warto!

Patryk
lat 15, patryk.melers...@onet.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.02.2015
IP/Host: *.10.80.31
Zawsze byłem przeciw wszelkeigo rodzaju kursom on-line, ale po lekcach próbnych od razu zdecydowałem sie na gruby pakiet:) Ciężko powiedzieć co konkretnie czyni ten portal lepszy, ale na pewno od razu złapał mnie ten sposób konstrukcji lekcji, łatwość przyswajania i przejrzystość lekcji. Ogromnie polecam ten portal, bo po prostu uczy języka, a nie prowadzi kursy:)

Bartosz
lat 24, Leicester, barteks...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.01.2015
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
bardzo mi odpowiada sposób przygotowanych lekcji.można do nich zajrzec zawsze by przypomniec sobie lub utrwalic przerobione zagadnienia.Włoski zawsze mnie intrygował,więc szukałam szukałam az wreszecie znalazłam.jestem bardzo zadowolona wykupiłam tez córce niemiecki,sobie angielski dla przypomnienia...POLECAM!!!

Justa
lat 39, justyna_dar...@poczta.onet.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.01.2015
IP/Host: *.serv-net.pl
Byłam w Niemczech nie znając języka.Ogromna trauma jaką przeżyłam,zmobilizowała mnie do nauki języka niemieckiego.Przypadek zrządził,że trafiłam na tę stronę.Z ogromną przyjemnością siadam do każdej kolejnej lekcji.Materiał opracowany fantastycznie pod każdym względem.Wszystkim polecam,nawet seniorom.Gratuluję twórcom tego kursu.

Jolanta
lat 65, Gniezno, szarotka.jo...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.01.2015
IP/Host: *.bb.sky.com
Ja jestem na poziomie sredniej zaawansowanym ,powiem ze podoba mi sie ten kurs ,jest dobrze przygotowany,mieszkam w angli I ciagle sie jeszcze ucze choc mam 45 lat ,dziekuje I polecam innym,przyjemnej nauki

katarzyna buniek
lat 46, gdansk, katexx...@gmail.com

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.01.2015
IP/Host: *.play-internet.pl
W szkole nie miałam angielskiego, jestem samoukiem i wiele razy zaczynałam kurs j.angielskiego. Dopiero ten kurs "6ka" zmobilizował mnie do systematycznej nauki. Doszłam juz do 3-go stopnia i chociaz jest trudniejszy to myślę , że podołam.

Anna
lat 61, Brzeg, anna-s-...@o2.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.01.2015
IP/Host: *.gre.pl
Jestem dopiero na 4 lekcji, ale już na 1 wiedziałam, że jest to idealny kurs. W szkole języka w życiu się nie nauczę - po ośmiu latach uczenia się angielskiego i niemieckiego, nie umiem chyba nic. Najśmieszniejsze, że wydaje mi się, jakbym dużo lepiej mówiła po francusku, którego uczę się nieco ponad miesiąc. Kurs jest na najwyższym poziomie, warto wydać na niego pieniądze. Wszystko wytłumaczone, uporządkowane, ale lekcje nie są nudne ani sztywne. Kurs jest po prostu perfekcyjny!

Monika
lat 15, Częstochowa, moniale...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.01.2015
IP/Host: *.w90-36.abo.wanadoo.fr
Witam ! Po trzech latach powtarzam to, co napisalam kiedys: wspanialy kurs !

Anna
lat 45, emi19...@o2.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.12.2014
IP/Host: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
Forma kursu bardzo mi odpowiada. Na to czekałam od dłuższego czasu. Rewelacja ! Nauka włoskiego sprawia mi wiele przyjemności i stała się jedną z form spędzania wolnego czasu ; ) Mam nadzieję, że podczas wakacji we Włoszech będę mogła tę wiedzę wykorzystać. ... Nauczyć się włoskiego -to jedno z moich marzeń . Właśnie się spełnia.
Przy okazji uczę się też angielskiego. Znalazłam świetnego nauczyciela! Nazywa się 6ka.pl
Pozdrawiam użytkowników i całą redakcję. Joanna

joanna
asia.choluj...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.12.2014
IP/Host: *.siec.alfa.pl
Bardzo jestem zadowolona z 6ki Cena po zniżkach dla zalogowanych uczestników nawet więcej jak przystępna Porządnie opracowany , a najważniejsze jest to że mogę wracać do powtórek przez następne 10 lat. Brakuje mi tylko bezpośredniego kontaktu z człowiekiem mówiącym po włosku,ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni
pozdrawiam i zachęcam wszystkich niezdecydowanych Naprawdę warto

Hanna
lat 52, Bydgoszcz, h-rat...@o2.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.10.2014
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Od nie dawna zaczęłam uczyć się hiszpańskiego. Mieszkam w Polsce ale mam nadzieję , że ten język bardzo mi pomoże. Dzięki tym kursom Potrafię zrozumieć hiszpański. Naprawdę bardzo , Wam dziękuje :)

Weronika
lat 15, Kraków, weronika.pol...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.10.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Polecam słownictwo rozszerzone do każdej częsci.Jest dużo nowych słówek,są powtórki,nauka pisania i wymowy :)

JOANNA
lat 46, WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.10.2014
IP/Host: *.smgr.pl
Ten kurs jest fantastyczny zawsze chciałem nauczyć się japońskiego. Czuję się jak po pierwszych lekcjach w szkole. Bardzo mi się podoba.

Bartek
lat 14, Grudziądz, mike124l...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.10.2014
IP/Host: *.174.212.10.novaia.pl
Dobre kursy a najlepsze jest to ze mogę korzystać z niego już zawsze ja ,żona i moje dzieci pozdrawiam.

Ryszard
lat 44, Strzyżów, ryror...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.09.2014
IP/Host: *.as13285.net
uwielbiam ten kurs <3 <3 wymowa jest straaszna latwa ale pisownia juz troche trudniejsza :/ ale kocham ten jezyk wiec bede go sie uczyla jeszcze bardziej pilnie :D Ja Ne ! ^^

Karolina
lat 14, Birmingham, karolina.ko...@interia.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.09.2014
IP/Host: *.optronet.pl
Podoba mi się swoista łopatologiczna wykładnia tego kursu, fakt, że mogę przerabiać wszystko w swoim tempie. Jakoś nigdy nie mogłam nadążyć na szkolnych lekcjach różnych języków. Uczyłam się tu także hiszpańskiego, ale chwilowo pilnie potrzebuję języka francuskiego, z racji wyjazdu na misję do francusko-języcznej części Kamerunu, gdzie będę pracowała z dziećmi, więc język pilnie potrzebny. Dziękuję za ten kurs, który, mam nadzieję przyczyni się do mojej efektywniejszej tam pracy . Polecam ten portal każdemu kto chce się uczyć któregoś z języków tu dostępnych!

Sylwia
lat 26, Poznań, klara2...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.09.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
nie byłam przekonana o nauce ale po drugim razie już załapałam o co chodzi i polecam wszystkim sama wykupie całe lekcje ponieważ jest bardzo dostępnie tłumaczony jestem zadowolona ze udało mi się znależdż go w internecie pozdrawiam Ewa kolodziejczyk

ewa
lat 54, deblin, dziubek1...@interia.pl

Język: Hiszpański
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.09.2014
IP/Host: *.play-internet.pl
Jestem zachwycona kursem. Poprzednio uczyłam się z innego programu ale wielu rzeczy nie rozumiałam.Byłam na poziomie średnio zaawansowanym a miałam podstawowe braki. Obecnie postanowiłam porządnie wszystko powtórzyć od samego początku.Pani Kasia fantastycznie tłumaczy i zwraca uwagę na intonację. Mam nadzieje, że moje zdania brzmią po hiszpańsku. Jedynie z czym mam problem, to z ćwiczeniami z tłumaczeniem na polski.Gdy nie mam opcji korzystania z hiszpańskiego alfabetu nie wiem jak poprawnie napisać i ciągle wyskakuje mi "błędna odpowiedź". Podobno jest jakaś możliwość pisania hiszpańskich liter na polskiej klawiaturze. Może ktoś mógłby mi pomóc i poradzi jak to się robi.Pozdrawiam

leonarda
lat 58, warszawa, kroc...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 01.09.2014
IP/Host: *.10.55.136
BARDZO BARDZO TAK!!!!
Ten kurs jest wspaniały. Dzięki autorce! Uczę się dwa lata na kursie, a tu się doszkalam i usuwam "niedouczki". Znalazłam też wiele wyjaśnień, które na kursie nie padły, a które mi bardzo pomogły.
Molto grazie! Wanda

Wanda
lat 57, Pruszków, wanda_...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.08.2014
IP/Host: *.customers.d1-online.com
Witam Panią Kasię
Cieszę się ,że z chęcią nauki niemieckiego trafiłem na Pani portal.
Jestem w Niemczech od miesiąca.Chciałbym bardzo nauczyć się języka niemieckiego
gdyż wiem z obserwacji moich znajomych jak bardzo życie po przez to staje się łatwiejsze.
Jak pojadę do Polski prześlę pieniążki na wykupienie kursu dla początkujących.Mam
zamiar zagościć w Niemczech na dłużej i wierzę ,że z Waszą pomocą dołączę do grona
tych,którzy Was chwalą.Puki co zacząłem trening od tego do czego mam dostęp.
Serdecznie pozdrawiam Wasz dorosły przedszkolak Martyński Lech

lech
lat 56, Słubice, lechma...@wp.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
syn kupil mi ten kurs ,nauczylam sie tu wszystkiego od podstaw.Nigdy wczesniej nie uczylam sie niemieckiego. Mam 62 lata teraz pracuje jako opiekunka osob starszych w Niemczech . kurs jest SUPER Danuta

tomasz
lat 35, Torun, macro...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.08.2014
IP/Host: *.internetia.net.pl
Włoski super. Właśnie przymierzam się do zakupu angielskiego :D

Agnieszka
lat 26, Świętochłowice, agnieszkalu...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.08.2014
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Polecam wszystkim kurs włoskiego. Bardzo dobrze wszystko rozpisane i zrozumiałe. Zaczęłam od zera a po 9 lekcjach jest w stanie dużo powiedzieć i zrozumieć. Wydane pieniądze warte są tego kurs !!!

Katarzyna
lat 36, Ziombsk...@wp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 04.08.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Jestem anglistką, sama uczę i wiem jakie to niełatwe wprowadzać kogoś w meandry języka obcego. I jak ważne są jasne, przejrzyste materiały, w których uczeń się nie pogubi, ale stopniowo przyswoi i utrwali wiedzę "krok po kroku". Tym bardziej jestem pełna uznania dla Autorki kursu, znakomicie przygotowany i godny polecenia.

Ania
lat 42, capricor...@wp.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 31.07.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Super kurs! Super, super, super!
Wszystko świetnie wytłumaczone.
Ja kocham język Japoński i ta strona mi się naprawdę spodobała.

Łucja
lat 8, Sztum, lucja.sedzikows...@o2.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.07.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Dużo słówek,czasy bardzo dobrze wytłumaczone.Polecam słownictwo rozszerzone ,w którym powtarzamy słówka ucząc sie pisać itd. :)

JOANNA
lat 46, WARSZAWA, joanna.bea...@autograf.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.07.2014
IP/Host: *.ssp.dialog.net.pl
Kiedyś szukałem stron do nauki języków obcych w internecie. Większość odrzucała mnie wysoką ceną lub skończonym czasie użytkowania.
Przypadek sprawił, że trafiłem na 6ka.pl
i w mojej opinii jest to najlepsza strona do nauki języków obcych on-line ;)
Lekcje nie są długie, a zawierają wszelkie najważniejsze informacje w przyjemnej formie.
Polecam wszystkim niezdecydowanym i tym którzy planują doszkolić się w znanych językach lub po prostu chcą spróbować czegoś nowego :)

Norbert
lat 18, Poznań, firelor...@gmail.com

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 17.07.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Bardzo fajny i prosto rozpisany kurs, jestem na samym początku, ale tak ułożone lekcje same zachęcają do nauki. Jedyny minus to to, że nie da się ściągnąć ściagi z danej lekcji.

Piotr
lat 23, Tychy, piotrantoszews...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.07.2014
IP/Host: *.ip.amg.net.pl
Niemieckiego uczyłem się dopiero na studiach, potem przydawał mi się w życiu tylko od czasu do czasu i douczałem się go dorywczo. Teraz postanowiłem go sobie dokładnie powtórzyć wobec perspektywy wyjazdów służbowych do Niemiec i Holandii.
Przyznaję, że 4-częściowy kurs całkowicie spełnił moje oczekiwania. Bardzo szybko zdałem sobie sprawę, że gramatykę z poziomu "średniego" pamiętam całkiem dobrze i sporo słówek także. Najistotniejsze było zapoznanie się z ostatnim kursem dla zaawansowanych, który pokazał mi natychmiast, gdzie leży największa trudność w posługiwaniu się niemieckim: na składni, do której trudno jest się przyzwyczaić, na skomplikowanym słowotwórstwie i na rekcji (czasownika i przymiotnika). Nie spotkałem jeszcze kursu ani gramatyki, który omawia te zagadnienia tak wyczerpująco, a to od ich opanowania właśnie zależy jak kto potem mówi i rozumie! Tymczasem pani Kasi udało się w kursie dla zaawansowanych przedstawić niezwykle prosto to, co w klasycznych podręcznikch jest podawane w bardzo zawiły i niestrawny sposób. Gratulacje dla 6ki za odwagę, że zdecydowała się go zaproponować! (NB. na razie to jedyny kurs dla zaawansowanych w 6ce).
Zauważyłem tylko, że już nie wystarczyło 2-3ch lekcji, aby omówić tryb przypuszczający. Ale to jest akurat w niemieckim stosunkowo proste i można tę wiedzę uzupełnić z innych źródeł.

Jacek
lat 60, Warszawa, jswi...@list.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2014
IP/Host: *.236.28.33
Wykupiłam dostęp do pierwszej części i ani przez chwilę nie żałowałam. Właśnie kończę ostatnią lekcję i zamierzam zmierzyć się z następnymi częściami. Z perspektywy filologa, który sam ma wieloletnie doświadczenie w nauczaniu języka obcego, mogę Autorkom powiedzieć tylko jedno: tak trzymać:)

Marta
lat 52, Kraków, martajenn...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.07.2014
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Jestem bardzo zadowolona z tego kursu. Wpadłam na tą stronkę przypadkowo, ale okazała się być ona bardzo przydatna do nauki języka włoskiego, szczególnie że w te wakacje wyjeżdżam do Włoch. Bardzo dziękuje!

ania
lat 12, bielsko biała, ania_harancz...@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.06.2014
IP/Host: *.3.199.109.static.rdi.pl
Jestem bardzo zadowolony z przygotowanych lekcji,
serdecznie pozdrawiam

Jacek
lat 48, Oleśnica, jaceklinkows...@vp.pl

Język: Francuski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.06.2014
IP/Host: *.208.27.93.rev.sfr.net
Kursy francuskiego Pani Małgosi są genialne.
Przejrzystość i logika po prostu na 6-tkę.
Nauka języków zawsze była dla mnie jak praca Syzyfa, kamień pod górę ,
który ciągle spadał. Mimo, że uczę się francuskiego u rodowitej Francuski,
cały czas posiłkuję się kursem.
Polecam wszystkim, którzy pragną poznać ten język.
Dla mnie jest on ...muzyką.

Agnieszka
lat 44, Les Merles, Auvergne, Francja, agne...@interia.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.05.2014
IP/Host: *.186.110.162
Jestem wprost zachwycona :) Włoski, którego tak pragnęłam się nauczyć wchodzi mi jak woda.

Ola
lat 23, Szczecin, chocolat....@o2.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 08.05.2014
IP/Host: *.dip0.t-ipconnect.de
Polecam! Zaliczyłam już kilka kursów,ale ten jako jedyny okazał się rewelacją.
Z tym kursem naprawdę chce się uczyć. Nie muszę jakoś specjalnie siebie zachęcać po prostu codziennie siadam do lekcji bez żadnego przymusu.
DZIĘKUJĘ I SZCZERZE POLECAM.;););)

Edyta
lat 41, Kaliska, edytab...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.04.2014
IP/Host: *.fenice.com.pl
Serdecznie polecam, lekcje świetnie przygotowane wykupiłem od razu wszystkie 3 poziomy i nie żałuję!

Adam
lat 29, Cieszyn, a.tat...@wp.pl

Język: Angielski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.04.2014
IP/Host: *.7.187.182
Nigdy wcześniej nie uczyłam się języka angielskiego. Próbowałam trochę samodzielnej nauki, korzystając z różnych płyt, rozmówek, ale nic nie wchodziło do mojej odzwyczajonej od uczenia się głowy. Z kursem 6tka.pl idzie mi dużo lepiej, szczególnie przyswajanie zasad konstruowania zdań, bo Pani Patrycja wszystko jasno i przejrzyście tłumaczy. Uczę się na razie podstaw i słownictwa. Podoba mi się system powtórek.
Niestety, już teraz zauważyłam błąd w odpowiedziach - zamiast "zaspa" jest "wyspa"; dobrze, że sprawdziłam znaczenie słowa "snowdrift" w słowniku. Mam nadzieję, że wszystko poza tym jest ok.

Grażyna
lat 46, Tomaszów Lubelski, nowosadgrazy...@op.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2014
IP/Host: *.konin.mm.pl
Jak dla mnie extra nie mialam nigdy do czynienia z tym jezykiem i powiem szczerze ze dla bardzo pomocny.....super Ze trafilam na te strone....polecam:-)

Aleksandra
lat 35, Konin, aleksandrawaleriancz...@wp.pl

Język: Włoski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.04.2014
IP/Host: *.218.115.51
Kurs bardzo fajny, łatwa dostępność do zawartości, nie będę się rozwodził bo to już inni napisali, mi się podoba i tyle, cena też nie jest zbyt wygórowana. Już dzisiaj mogę obiecać, że będę kontynuował naukę na następnych poziomach.
Saluto a tutti e
"Buonanotte a tutti quelli come me
che dopo mezzanotte inizia il tempo di aspettare il sole

Buonanotte a tutti quelli come me
che per sognare non han più bisogno neanche di dormire ...." - Moda
Ciao Paolo

Paweł
lat 48, Nowy Sącz, pb...@interia.pl

Język: Japoński
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 30.03.2014
IP/Host: *.zicom.pl
Ten kurs jest naprawdę świetny . Trafiłam tu przypadkiem kiedy jeszcze nie uczyłam się japońskiego , pani wymowa tak mnie zauroczyła że postanowiłam zacząć się uczyć . To że umiem już powiedzieć kilka zdań po japońsku to tylko dzięki temu , że trafiłam na pani kurs . Dziękuje .

Kanade
lat 15, Japonia, senka7...@interia.pl

Język: Niemiecki
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 15.03.2014
IP/Host: *.dynamic.chello.pl
Nie mam słów po prostu genialne!

zuza
lat 10, warszawa, zuzek.ostaszewi...@gmail.com




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię